[QUOTE=Ulični basketaš;1920243]Pošto prozivaš sve koji se ovde na forumu ne predstavljaju imenom i prezimenom kao ti, onda da ti odgovorim. Ja ne znam ko si, osim da ti je na avataru neka ženska, a pišeš u muškom rodu, a ako se zoveš Šarac, e jebiga onda. Drugo, ko si ti da sudiš o mišljenjima drugih? Evo, ja ću prvi da odem na prvu sledeću utakmicu i da zviždim na svaki kontakt Filipa Čovića sa loptom, jer smatram da ne zaslužuje mesto u timu za koji navijam. Previše si sebi dozvolio slobode da pljuješ druge forumaše, jer ti se ne dopada njihovo mišljenje.[/Q
Tvoje pravo da udjes i da mu lupis samar sto se mene tice uradi sta ti je volja, da li sam ja negde nekoga osudio sto ce da zvizdi, ja ne zvizdim nikda svom igracu ma kako se zvao, a zelim ti puno srece i nadam se da neces ostati usamljen u tvom naporu.
Tvoje pravo da udjes i da mu lupis samar sto se mene tice uradi sta ti je volja, da li sam ja negde nekoga osudio sto ce da zvizdi, ja ne zvizdim nikda svom igracu ma kako se zvao, a zelim ti puno srece i nadam se da neces ostati usamljen u tvom naporu.
Comment