Valjda necemo da dozvolimo da nam grobari cape i Markovica. Koliko vidim i njima ce trebati neki bek.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Šarac View PostU Andoru je otislo 13 igraca, bez Radanova i Davidovca (opet tetiva), FC3 i Stratos su jos pod znakom ?
Vracaju se avionom odmah posle utakmice.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by drakon1 View PostOni su svoj milion potrosili.
On the other news: Alimpijevic ode za Rusiju. Bas u Avtodor protiv kojeg juce Markovic izgleda nije igrao.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostJok vracaju se peske Nego Sarac kakav je status naseg prvog centra, sta on decko radi ce morati Laza opet da reaguje
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostDa, sad trose onaj treci milion na Hikmana i Muslija, ne ocekujem previse od meca u Spaniji pobeda bi dobro dosla posto bi se plasirali u 16 , ali vraski tesko, vise me zanima derbi i da li nakon eventualna dva poraza mozemo reagovati i dovesti drugog pleja umesto Ficka, ali sve vise verujem da je Covicev nepotizam iznudjen nedostatkom novca..
Comment
-
Ako niste znali, ova tema je prostor gde bi trebalo pisati o Zvezdi, igracima koji igraju ili koji se pominju kao moguca pojacanja (iako za prelazni rok postoji ako se ne varam)..o Partizanu na temi KKP, o rekla kazala na pomracenju plz.Last edited by nebitan; 19-11-18, 20:23.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Cirbonja kao da je u menopauzi...
mislim da ga ubija kilaža i da iz nemoći sada glumi neko ludilo.
Naopako je ako izađemo pred komšije bez njega.
Perper je rovit i svejedno slabašan fizički a gaziće ga najjače ako krene da im ubacuje one jeftine poene i tu ne vidim neki doprinos.
Ako Nenadić ne dobije prostora da se pokaže u derbiju kada je najtvrđe i kada i nemamo izbora jer Filipa mogu bez leba da pojedu za par minuta i kada smo uslovljeni i na Borišinu veću minutažu jer nam je roster sužen...onda nek bude bolno koliko mora...ako već mora tako.Last edited by Wingwalker; 19-11-18, 23:37.
Comment
Comment