Originally posted by Šarac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mmajstor View PostDobra stvar je to sto izgleda da ipak ima resursa da se dovede neko kvaliteta Riversa, a losa je sto se cilja pogresna pozicija. Daleko smo od tacke bez povratka, tako da jos ima nade..... nada umire poslednja.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostLjubi te brat jednom bez sarkazma, posto si jedan od upucenijih napisi konkretno neki post ziv bio.
A sta da napisem a da bude ozbiljno.
Da dovodimo KC Riversa koji ne igra ispod 500k godisnje.
Da li imam ili nemam informaciju ali stvarno je glupo demantovati takve informacije koje nemaju veze sa zivotom. Kao i za Dragica.
Uzivajmo u istorijskoj pobedi veceras, sve ostalo je u senci pa i pobeda Trinkijevih beba protiv neugodnog Trenta.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostUzivajmo u istorijskoj pobedi veceras, sve ostalo je u senci pa i pobeda Trinkijevih beba protiv uvek neugodnog Trenta.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostA sta da napisem a da bude ozbiljno.
Da dovodimo KC Riversa koji ne igra ispod 500k godisnje.
Da li imam ili nemam informaciju ali stvarno je glupo demantovati takve informacije koje nemaju veze sa zivotom. Kao i za Dragica.
Uzivajmo u istorijskoj pobedi veceras, sve ostalo je u senci pa i pobeda Trinkijevih beba protiv neugodnog Trenta.
Comment
-
Dosadni ste sa Filipom, znaju svi zasto igra ispred drugih, ali to ne znaci da ga treba spominjati bas svaki dan. Ko nije u 12 danas?You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment