Imamo mi naseg belog DJ Coopera. Nastavljamo u istom tempu, dva nezgodna gostovanja u Ulmu i Ljubljani, cilj su dve pobede.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Дијаз View PostOlimpija ne bi trebalo da bude nezgodno gostovanje, poslednji su. Ulm moze da bude potencijalni kiks.
Originally posted by Storm View PostMogli bi malo Davidovac i Nenadic u 12.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Sta ce nam 3 centra u rotaciji kada uglavnom igramo sa dva? Mislim da je samo na jednoj ili dve utakmice svoj trojici dao sansu.
Po meni treba da stalno rotira 2 od 3 centra u prvih 12, i tako da jednog stalno odmara. Nema potrebe i Zirbes i Odzo da budu u 12 u slabijim ABA utakmicama.
Nenadic bi morao u 12....to mi je neshvatljivo da ga kulira.Last edited by mmajstor; 06-11-18, 10:01.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostSta ce nam 3 centra u rotaciji kada uglavnom igramo sa dva? Mislim da je samo na jednoj ili dve utakmice svoj trojici dao sansu.
Po meni treba da stalno rotira 2 od 3 centra u prvih 12, i tako da jednog stalno odmara. Nema potrebe i Zirbes i Odzo da budu u 12 u slabijim ABA utakmicama.
Nenadic bi morao u 12....to mi je neshvatljivo da ga kulira.
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View PostUmesto koga nenadic? Po cemu je on to zasluzio vise od dobrica ili davidovca?
Inace, ne znam ni sto su ga onda potpisivali...ako je to sto je vec licitirano da se minira neko drugi, onda je to stvarno bezveze da tako kanalimo igrace.
Posle Reglanda on ima najbolji ulaz i brzinu sto ce nam biti neophodno u odredjenim trenucima kada zagusti...
Comment
Comment