Originally posted by Laki21
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LosmiSK View PostBez zajebancije ja bih uzeo ovog Bozica, momak ima 2 metra... odlican je..Pot i Rebec nisu neka resenja, ograniceni su a Bozic ima upside ogroman...tako da ono..popravio bi skok sigurno..lake poene..jak je ko bizon..a i navikao je da siluje komsije ))You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostJesi li 100 % ubedjen u ovo. rodjen je u Bjelovaru, igra za njihovu reprezentaciju tako da vec tu je problem ( citaj Doelman i Kosovo).A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Ima proporcije onog Slo-Luke...dva metra-sto kila...
ali em 2-3 pozicija, em još jedan stranac.Last edited by Wingwalker; 27-10-18, 17:40.
Comment
-
A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Ama ne igra 1, osim ako nisam pobrkao o kome pricate. Ima oko 2 metra, takvih koji kao "igraju 1" i visoki su kod nas imas trojicu (Radanov, Nenadic, Davidovac), samo bi nam falio jos jedan takav profil. Pleja u Zadru igraju Basic i Grant.
O njemu se pise ovde samo zato sto je Zadar dobio Partizan, inace igra na mestu na kome smo prebukirani.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
sad smo bar na čistom:
Filip je očigledno u dosadašnjem delu sezone kroz zalaganje i ostvarene indexe uradio dovoljno da napreduje sa namenjenog mu mesta trećeg pleja, na poziciju ispred i istisne nevidljivog Nenadića,
kome se minutaža može izmeriti jedino u sekundama.
A nama je to mnogo kratko.Last edited by Wingwalker; 27-10-18, 19:26.
Comment
Comment