Trpaj stoku bre, trpaj!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
-
haha,sudarise se Samardziski i cini mi se Lazic.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Petorka Vuk-Branko-Simon-Boris-Pedja lomi mec,lepo je videti da uvek neko novi iskoci sad samo mirno i polako da kraja,minut je prosao a oni vec imaju 3 timska faula,sad da izadju iz bonusa i onda ih puniti sa bacanja
Comment
-
Puni bre,puni!!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Vuk i Simon..
Bravo bre, bravo doktori!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Comment
-
Preteruje Simonovic...Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Ljudi nista promasiti ne mogu.
8-11 sut za tri lebac ti jebem.sigpic
Comment
-
Nelsone....Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ljudi imaju bolji procenat suta sa bacanja nego za 3 poena
Comment
-
Glupi Katic,ali tu je Nelson,trpaj bre!!Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma ne mogu da nas dobiju, ali kako ljudi sutiraju, ovo nije normalno bre.
Ne znam sto Igor uze trojku sa osam metara jbt, bolje da smo odradili akciju kako treba, ali sta je tu je.sigpic
Comment
Comment