Faulovi 32-14 za nas
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kakav je sada skor u nasoj grupu i kalkulacije naravno.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Svi imamo 2-2, ako dobijemo Ulm u Beogradu, moramo za njih navijati ako eventualno izgubimo od Galate i onda mi prolazimo. Ne odgovara nam da imamo isti skor sa Unics-om, jer ispadamo. Galatu ne mozemo dobiti 20 razlike u Turskoj.
3-3 da imamo mi i Ulm i idemo dalje. Mada bi 4-2 bilo idealno.sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
bitno je da smo mi dobili a ko ce ici dalje ako svi budemo imali 3-3 to samo bog zna,evo kako to sve za sada izgleda na tabeli najlosija nam je kos razlika
http://www.eurocupbasketball.com/eur...ames/standingsLast edited by duka79; 30-01-13, 23:53.
Comment
-
Ako bude bilo 3-3 vi sigurno necete , mislim ovo nije provokatorski post nego u slucaju 3-3 da imaju svi timovi bi morali imati jednu pobedu od bar 30-40 razlike u poslednja 2 meca jer imate daleko najlosiju kos razliku ali ne verujem da ce doci do toga. Pre mislim da ce biti 4-2,3-3,3-3,2-4 tj da ce UNICS izgubiti obe do kraja , da cete vi i Ulm da delite na 3-3 i da cete prociSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Jos samo da napomenem, Vlada me odusevljava kao trener. Danas je sve odlicno uradio, trazio TO kada je trebao, rotacije odlicne. Nisam bio odusevljen kada je dosao, ali covek ima 20-9 od kada je dosao.
Bravo doktore, samo tako nastavi!sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by Miko View PostAko bude bilo 3-3 vi sigurno necete , mislim ovo nije provokatorski post nego u slucaju 3-3 da imaju svi timovi bi morali imati jednu pobedu od bar 30-40 razlike u poslednja 2 meca jer imate daleko najlosiju kos razliku ali ne verujem da ce doci do toga. Pre mislim da ce biti 4-2,3-3,3-3,2-4 tj da ce UNICS izgubiti obe do kraja , da cete vi i Ulm da delite na 3-3 i da cete prociNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Cetvrtfinale EC bi bio ozbiljan uspeh, a ni tamo ne bismo bili bez sansi. Inace sada se vidi koliko je ljudi bez karata bilo protiv Turaka, ovo je veceras bila normalna poseta, sledeci put samo pustiti jedno 300-400 karata vise.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostCetvrtfinale EC bi bio ozbiljan uspeh, a ni tamo ne bismo bili bez sansi. Inace sada se vidi koliko je ljudi bez karata bilo protiv Turaka, ovo je veceras bila normalna poseta, sledeci put samo pustiti jedno 300-400 karata vise.
Comment
Comment