Jankela je izgleda i definitivno nas. Bice da nema nikakvog osnova za raskid. E sad, Covkerece da je budzet 3.5mil bruto, a ako me sjecanje sluzi, prosle godine je toliki bio za plate samo. Sto znaci da su plate proslogodisnjeg tima bile izmedju 2.2-2.5 milki. Dakle plate ovog tima su izmedju 1.5-1.8 milki
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Da promenim, da se ne prepiremo...
Ima li informacija da trazimo pomocnog PG-a ?Last edited by LosmiSK; 10-10-18, 12:13.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ipak si me kvotovo pre...Ma smao kazem...nebitno skroz da budem iskren...Necu vise o tome ni pisati..okrenucu se kosarci...Nema poente razvodnjavati temu i unositi nemir kod ljudi...I onako sam kapitulirao sto se toga tice...
Mislim da danas mozemo dobiti Monako, nisma ih gledao ove sezone ali deluju mi po rezultatima da jos nisu nasli svoju igru...Mislim da mozemo odgovoriti na njihovu fizicku igru, poprilicno su tu neki igraci drveni ili pak divlji kao Nidim i Robinson...Bice zanimljiv duel sa Kikanovicem koji ima dobar sut sa poludistance.....zanimljiv mec za gledanje sigurno..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Пера Ложач View PostŠta je sad opet?
Pa čovek ima računicu, uzmi ili ostavi!
Grobari imaju pravo da daju svakojake računice, i niko više ,a ???
Ja licno mislim da je 2.2 mil eura samo plate tima sa strucnim stabom a na to idu ostali troskovi. Jer prosli tim je bio za nekih 500k+ skuplji pa mu to dodje realno, mozda Sarac zna bolje.Last edited by Victor BG; 10-10-18, 12:41.
Comment
-
-
Originally posted by Delija86 View PostDobar dan svimaSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostJankela je izgleda i definitivno nas. Bice da nema nikakvog osnova za raskid. E sad, Covkerece da je budzet 3.5mil bruto, a ako me sjecanje sluzi, prosle godine je toliki bio za plate samo. Sto znaci da su plate proslogodisnjeg tima bile izmedju 2.2-2.5 milki. Dakle plate ovog tima su izmedju 1.5-1.8 milki
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostNisam ja baš tako razumeo...ostavio je NČ dosta prostora o priči o Fiba i svim pravnim sredstvima , da možda bude i nešto drugačije.Možda grešim ?
Vjerujem da su dosadasnje presude jasne a to je da je igrac pod ugovorom i da je klupska disciplina ozbiljno narusena i da KKCZ moze da raskine ugovor. Problem sto Covke nece da se oprosti od love a i ne treba, pa trazi neku varijantu da obje strane budu zadovoljne ali da ga otmu, za to ce ici do kraja. Tako ja skapirah
Comment
-
On nije slobodan igrač i to ćemo da branimo do najviših međunarodnih instanci.
Srećom , imamo i drugačije bivše igrače
https://twitter.com/thejenkinsguy22/...94466067718151Last edited by Samo Zvezda; 10-10-18, 14:20.
Comment
-
Ma dobro, neka ide, stvarno bih volio da vise ne slusam o njemu pogotovo sto nam super ide i ovako a Borisa sasvim dobro igra u odbrani za razliku od njega. Imamo super skockan timcic kome fali jos jedno pojacanje i bice to super za gledati. Neka on nadje svoju srecu kad misli da je pametniji, nama bi dobro legla neka suska cisto da namiri boli od prosle godine i jade koje nam zadade sa svojim brainfartovima, talentovan decko al glup za medalje.
Comment
-
Protiv Monaka je ključ u kontroli ritma meča. Ne treba ulaziti u trku sa njima, već disciplinovano gurati svoju igru. Regland me oduševio u Podgorici upravo iz ugla kontrole meča i donošenja odluka. To nam treba i večeras. Voleo bih da vidim i Davidovca, cenim da ćemo u ovom sistemu i filozofiji Tomića mnogo dobiti njegovim povratkom.
Comment
Comment