jertakosmoumogucnosti.jpg
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Srce puno, lavovska igra, savrsenstvo! Odrali smo ih i pored cudnog kriterijuma sudjenja, sta su ono Lazicu svirali ko faul na 2min do kraja?!?! Sjajan posao Tomica i strucnog staba, odlicno pripremljena utakmica, prodavali smo im istu foru vise puta, igrali strpljivo, cekali dobru priliku, muski u odbrani, preuzimali kako treba, p&r nije prosao ni jednom... jednostavno bolji i to 2x u 15 dana, ubjedljivo!!! Bravo za momke!!! Jedino sto je Covic bas podbacio, jaooo koliko ne moze, al ajd, ima koga placaju da trosi zivce na to, ja cu uzivati u pobjedi!
Comment
-
Zadovoljan sam zalaganjem i zaovoljan sam što nismo podlegli atmosferi, ne sa tribina koja nije bila nešto posebno, već sudije u prvoj četvrtini postavljaju kriterijum (neću reći domaćinski) i bojao sam se da ne prsnemo ali se videlo i ovaj put da smo tim, skupljaju se, dogovaraju i ignorišu nepravdu. rrezultat je vidljiv na kraju.
Varvarima želim da posete Pionir i da podrže svoj klub, sram ih bilo.I još jedna stvar mi je "zapela" za uho, njihove pesme su prepevi grobarskih pesama ili su neoriginalni ili su u nekim partnerskim odnosima sa Grobarima...
I šta je ono pevano na početku utakmice?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Storm View PostGde su sad ovi ‘poznavaoci’ sto rekose da se Perperoglu ne uklapa u ovaj tim?
Igraci:
Ragland - Jako sam zadovoljan njegovom partijom. Jos kad se zna da je imao problema sa temperaturom, ovo je bilo odlicno.
Radanov - Ne znam kako je uspeo da napravi 5 faulova tako brzo? Gledam mec i ne verujem kako brzo pravi faulove. Mora to da kontrolise.
Covic - Necu nista reci, samo da se ponadam da ce se Davidovac sto pre vratiti.
Perper - Pravi glue guy ovog tima. Savrsena mirnoca, kad god treba ubacuje trojke. Evroligasko pojacanje.
Lazic - Imao dobre momente u odbrani, ali nista vise od toga. Sasvim dovoljno.
Faye - Eksplozivan za toliku kilometrazu, recimo da bi nam prosle godine legao kao samar budali. Odlican iskop.
Baron - Naterao me je da potrazim smajli. Feldeine bez wtf momenata za sada (mislim na to da ima odlican sut, ali ne pravi gluposti).
Dobric - Za svoju ulogu jako dragocen igrac.
Ristic - /
Simanic - Imao onu blokadu u poslednjem napadu Buducnosti, ali je i dalje to onaj Simanic koji se plasi odgovornosti. Ne sumnjam da ce to biti bolje, ali moraju se smanjiti ocekivanja.
Zirbes - Ubica. Koliko je bio kritikovan na prva dva meca, a koliko je sada fenomenalno radio svoj posao. Kada je vazno - 25 indeks, bravo.
Ojo - Nastavlja sa dominacijom. Nije on nezaustavljiv, ali je odlicno koriscen i predstavlja mocno oruzje u rukama onoga ko zna da ga koristi. Glavno je sto mnogo vise prija gledati njega u odnosu na onu francusku neznalicu.
U Buducnosti moram da pozdravim Alena Omica. Mozda i najbolji utisak u njihovoj mucnoj igri je upravo on. Ne bih se nimalo bunio da smo mogli da ga zadrzimo. Ostatak igra svako sam za sebe. Dzikic ce imati dosta posla pred sobom i ja mu zelim srecu u evroligi i da se koncentrise na to takmicenje. Naravno, u ABA ligi ne mogu da mu zelim nista dobro.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
-
-
Originally posted by Ivan_PG View PostBravo,cestitam.Simpatican cikica ovaj Tomic ocigledno zna covjek posao.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment