Virus ja procitah nedje.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Regland situacija je neminovno morala da iskoči u jednom trenutku...i bolje da kroz to prođemo sada:
...a šta kada prvi plej bude silom prilika van stroja ?
Gordić se ne trezni od juče kada je ovo ispaljeno.
Nenadić klupiran nakon prve dve greške u meču sa Ulmom
(jeste izgledao pogubljeno ali on je jedina smislena alternativa),
Radanov je dobio i napismeno da nije plej...sada već Tomić mora da proguta prvo verbalno luksuziranje,
pa da Berona proba na kecu jer će Filipovanje u ovom duelu jako kratko potrajati.
Ako ni Davidovac ne bude igrao, da povuče bar 7-8 minuta na kecu...onda prosto nema izbora.
Naravno Futura će tako zajahati Berona da će i on dobiti napismeno šta kod Tomića ne može da igra.
u tri lepe majčine ... al ih ukenjalo.
Comment
-
Originally posted by Wingwalker View PostRegland situacija je neminovno morala da iskoči u jednom trenutku...i bolje da kroz to prođemo sada:
...a šta kada prvi plej bude silom prilika van stroja ?
Gordić se ne trezni od juče kada je ovo ispaljeno.
Nenadić klupiran nakon prve dve greške u meču sa Ulmom
(jeste izgledao pogubljeno ali on je jedina smislena alternativa),
Radanov je dobio i napismeno da nije plej...sada već Tomić mora da proguta prvo verbalno luksuziranje,
pa da Berona proba na kecu jer će Filipovanje u ovom duelu jako kratko potrajati.
Ako ni Davidovac ne bude igrao, da povuče bar 7-8 minuta na kecu...onda prosto nema izbora.
Naravno Futura će tako zajahati Berona da će i on dobiti napismeno šta kod Tomića ne može da igra.
u tri lepe majčine ... al ih ukenjalo."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Drakarys View PostNije ih ukenjalo, ljudi imaju 3 pleja, mi jednog.
Ko nas je*** , gospodin covic da se dovede u pamet i da dovede backup pleja.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostPomalo mi se i sviđa varijanta da ne igra Regland da vidimo sve te kombinacije ...Fića , Nenadić , Beron .Ako ne ide da znamo šta nam je činiti ...makar od januara . Glupo je da useremo celu sezonu zbog nemanja rezervnog , makar solidnog pleja. Sutra to i neće biti strašno u aprilu ili maju , hoće i to mnogo
Kakvi crni Beron i Nenadic na pleju? Koga lazu? I dokle...
Sutra nam sledi poraz , samo da bude ispod 10 razlike...
Comment
-
Jasno je da su Ragland i Faye nezamenljivi u ovom rosteru. Zasto je to tako, mozda zato sto nema Davidovca da krpi na 1, zato sto se nisu uigravale postavke bez formalnog pleja u sastavu (ne mislim na Covic jr) i ne daj Boze da Ragland nekad odsustvuje, to ce biti veliki problem.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
Comment