Originally posted by Miko
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Gde si naso to?Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Keselj+Omar umesto Simona i Scott-a, bahahaha, kakva bi to bruka bila.
Btw, Marko ni veceras nije dobio minute...sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Ma znam, to je neka moja zelja.
sigpic
Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!
"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic
Batica Wilshere je gospodin covek...
All hail the Chan-Chan man!
Comment
-
Originally posted by NebojsaNS View PostVraca se brat Omar. Ne mogu da opisem srecu, bez imalo foliranja. Nikada mi neki stranac nije bio ni priblizno tako drag. Jos ako potpise odmah i za sledecu, vristacu sa prozora od srece.
Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu šta je ovo???IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Originally posted by duka79 View Postljudi odakle vam ovaj info ja castim ako je ovo istinaNa celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Ivan Bogunovic @Bogun13
Mnogi pitaju za pojacanja CZ, a ja bi trebalo kao nesto pouzdano da im odgovorim. Koliko sam cuo, Tomas je zelja a ovo za Nedovica nebuloza.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
neka dodje tomas a od ovog drugog logicno je da nema nista,mozda je logicnija opcija keselj
nego niko ne pise o sutrasnjem veoma bitnom mecu,ja imam osjecaj da ih cak dobijamo ubjedljivije nego oni nas mozda sam ja fanatik ali...tako mi se javljaLast edited by duka79; 30-01-13, 00:25.
Comment
-
Originally posted by duka79 View Postneka dodje tomas a od ovog drugog logicno je da nema nista,mozda je logicnija opcija keselj
nego niko ne pise o sutrasnjem veoma bitnom mecu,ja imam osjecaj da ih cak dobijamo ubjedljivije nego oni nas mozda sam ja fanatik ali...tako mi se javljaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment