Losmi, tvoji postovi na ovoj temi su kao moji na KK Cedevita - onako neobavezno, bez upliva emocija, s tim da ja ipak poštujem ono što zagrebački klub radi, to je jedina razlika. [emoji6]
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Covek konstantno ima taj stav prema drugima, stalno provocira i pravi se da je najpametniji, a uz to i nije navijac naseg kluba i ima patolosku mrznju prema Covicu.
Pogresno je ovo mesto za lecenje kompleksa, a mislim da bi moderacija mogla da se pozabavi time koliko on doprinosi diskusiji i cini temu necitljivom.Last edited by Guthrie; 28-09-18, 10:21.
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostCovek konstantno ima taj stav prema drugima, stalno provocira i pravi se da je najpametniji, a uz to i nije navijac naseg kluba i ima patolosku mrznju prema Covicu.
Pogresno je ovo mesto za lecenje kompleksa, a mislim da bi moderacija mogla da se pozabavi time koliko on doprinosi diskusiji i cini temu necitljivom.
Čovek je uporan da dokaže da ništa ne radi nego podjebava, ima se može se.
Izdržaću još neki dan ili on ode na ignore ili odoh ja.
Comment
-
Originally posted by Ivan_PG View PostZelim vam da osvojite Evrokup ove godine,to je najvise sto vam mogu pozeljet (Nije mala stvar)“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostOvo do sada mirise na jednu jako lepu i uspesnu sezonu.
Ali, kao sto Tomic kaze, treba ici iz utakmice u utakmicu i razmisljati na taj nacin. To je pravi put.
Napred Zvezdoo!!!
Послато са SM-G955F уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment