Sofro je cuveni novinar iz Podgorice. Tviteras je (valjda) random lik.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sofro je lik koji ima informacije, prema Zvezdi mislim da neguje izvesna pozitivna osecanja tako da nije prigodno gif poredjenje.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Marcus View PostBraco jel imate neki pouzdan link za Arenu? Youtube gase a juce je pukao i mobdro
http://www.siprageza...rt-2-uzivo.html
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostLik je kako bih vam opisao jednostavno lud. On je kao neka zuta stampa sporta. Bavi se trivijalnim stvarima. Prati sport i voli vjerovatno, ali se bavi nebitnim stvarima u sportu. Uz to ga svi dizu na sprdnju i daju mu lazne informacije.
Ne uzimati ga za ozbiljno.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Cus genije, lazovcina mentalno poremecena. Pogledaj mu fb i kako se ponasa prema ljudima, on je maloumnik. Dok nije bilo interneta onda mu je lako bilo da laze i podmece, sad vec sve sto prica moze da se provjeri, a laze za medalju i izvrce kako njemu odgovara. Pritom nosi bolesnu mrznju prema Federeru, Djokovicu, Real Madridu, Partizanu, Juventusu, Interu, Englezima, Njemcima, Francuzima, svrsava na Milan, Nadala, Italiju, Argentinu, Spaniju, Zvezdu, Barselonu i neobjektivan je do nevjerovatnosti.
Budala grada, sluzi za sprdacinu iako on to ne kapira jer tripuje da je neki Seldon, nikad mu nisu dali ni da bude sportski urednik dje je god radio u Crnoj Gori, niti ce mu dati naravno.sigpic
Comment
Comment