Vise nego dobro izgledamo obzirom na br novih igraca i period uigravanja, energetski je odlicno ali jedino sto je iz aviona vidljivo uz prisustvo FC3 je da Radanov i Borisa i ove godine ce biti statisti sem mozda u KLS. Posebno sam iznenadjen "napretkom" Radanova, sa tehnicke strane posmatram, konstanyna i velika borba sa driblingom.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Lepa minijatura Zvezde, prvo pnr Čovića i Ristića posle kojeg je dosuđena namerna Stipanovića, pa trojka Čovića, 4 poena iz jednog napada.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostLepa minijatura Zvezde, prvo pnr Čovića i Ristića posle kojeg je dosuđena namerna Stipanovića, pa trojka Čovića, 4 poena iz jednog napada.
Comment
-
Originally posted by darko pancev View Postima gresaka normalno je to ali raduje igra u ovom periodu ...malo me Perperoglu zabrinjava ..njegov stav pre svega ...odsutan je nezainteresovan“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
To je zbog disbalansa između prve petorke(hajde šestorke) i ostatka rostera...obavezno padamo u igri kada izađe Baron i Regland.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment