Originally posted by Ica
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
I zvanicno Filip Covic ce biti deo tima i drugi plej.
Nema veze sto nikada nije objavljeno kada je on potpisao ugovor sa Zvezdom. Na koliko je taj ugovor potpisan? Moze mu se jer je tatin sin. Ovo je bruka za klub kakav je Zvezda. Da neko ubaci sina u tim, ne obavestavajuci javnost ni o cemu vezanom za to. U fazonu ,,kupio tata igracku,,.
Zasto se za svakog igraca posebno javljalo kada je potpisao, na koliko godina,objavljivalo na zvanicnom sajtu osim za tatinog sina? To dovoljno govori i bahatosti Covica seniora.
Ispade da od proslogodisnjeg tima nije zadovolji Radicevic, Enis ali jeste tatin sin. On je ta karika koja je nedostajala??????????
Na svakoj poziciji imamo po 2 stranca. Jer nema kvalitetnih domacih resenja zato nas bog pogledao i poslao Filipa pa eto bar na pleju ne.moramo imati dva stranca?????
Znam da ce sada mnogi krenuti u pricu Daj boljeg?? On ce biti 3 plej??? Bice van 12?????
COVICU MARS IZ ZVEZDE I VODI SINA U FMP.
Nadam se da ce klinci videti koliko je sati. Mogu da treniraju koliko hoce, budu jos talentovaniji ali dok je ovakvih pojava dzaba nam sve.
Comment
-
Originally posted by la haine View PostSecite sezonske tri četiri sad!
Pomiri se sa cinjenicom da ima i nas koji ne volimo Covica i da i mi zelimo da pisemo ovde bez da nas ti spopadas.
Hvali oba Covica, meni to ne smetaLast edited by Antona; 18-09-18, 17:11.
Comment
Comment