Originally posted by la haine
View Post
Ne sviram kurcu kako ti kazes nego iznosim svoje misljenje, vi me stavite na IGNORE i zavrsena prica, ne pretim ja vama, niti vam psujem familiju i pretim batinama kao Vi meni..skontaj da u zivotu ima i drugacijih misljenjaodvaseg ili tvog....
Svoje misljenje mogu da iznesem npr u Pioniru..sta treba da odem u Pionir i derem se alo Covicu izbaci sina ili daj otkaz Alimpijevicu...mislim smesno...i koliko god ti isao na ''svaki mec'' apsolutno sam siguran da sam vise pomogao KKCZ nego ti ..i za to mogu ruku u vatru da dam..sa sve ovom tvojom RSB ekipom...
Ali, posto ne volite tudja misljenja..a moderacija pusta ovo konstantno vredjanje od vase ekipe sa RSB-a koji uglavnom veze sa zivotom nemate o kosarci i realnom zivotu...sad stvarno ali na ovojtemi vise necu pisati...To je kao da odem na miting SNS i vicem dole Vucic...nema poente..mogu samo sebi problemda napravim a to mi u zivotu ne treba..
Ne mogu da vas citam, imate sve iste fraze, odbrane, ni mali deo kritike...kao i prosle godine i ove ste vec zaboli pesak u glavu...i dok god ne propadne sve, Vama nista jasno nece biti...Sad se odjavljujem sa ove strane i uzivajte..posto Vam ja smetam..i ja provociram a ovi sto psuju majku i pokazuju maloumno ponasanje su dobri i isprovocirani..pa onda diskutujte sa njima..i hvalite dok tastatura ne izbledi...
Comment