Ne znam zašto koristiš izraze "ako" i slično, pa Fićko lično je sam objasnio da je to pitanje rezrešeno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by LosmiSK View PostPa dao je vise intervjua pre pocetka sezone, nego svi stranci prosle cele sezone..od novina do novina..nije to sigurno eto tako....bilo kako bilo, ocigledno da racunaju na njega i ispitavaju teren...Tomic je ikebana ako pristane na to..ili jos gore, ako ga vidi stvarno kao prvog pleja..imas dva pleja od -180...ne znam dal u juniorima postoji tako nesto..
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostPa sigurno da je ili narucen tekst ili Tegeltija namjerno posipa so na ranu (jer pise za bljic). Trece opcije nema, jer ko bi pored Reglanda, Barona ili Cirbesa trazio intervju sa FC.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Tatin sin pokazuje svu bahatost, izivljavanje u fazonu ,,moze mi se,,.
Mnogi igraci nikada nisu dobili sansu ali zato ovaj moze da igra u Zvezdi kada mu se navije kurcu.
Zato smo mi govna od drzave I drustva.
Ja krociti u Pionir necu ako ova spodoba bude nosila Zvezdin dres.
Jos jednom MARS IZ ZVEZDE U TRI LEPE
Comment
-
Ovo je nova ekipa. Iz prošle sezone tu su samo Lazić, Davidovc i Dobrić. Dosta je novih igrača. Treba dosta raditi, biti strpljiv. Ove godine šanse će dobiti Radanov, Nenadić i Simanić. Zadovoljan sam ekipom i pojačanjima koje smo doveli. Potrebno je da vredno radimo, napravimo dobru hemiju i idemo od utakmice do utakmice. Poznate su ambicije Zvezde u svim takmičenjima - podsetio je Tomić.
Comment
-
Pogledaj tvit korisnika @kkcrvenazvezda: https://twitter.com/kkcrvenazvezda/s...772936192?s=09
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
-
Originally posted by darko pancev View PostNeka ostane Fića,ne marim,ali da se dovede rezervni plej ozbiljan. .A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
-
"Ovo je nova ekipa. Iz prošle sezone tu su samo Lazić, Davidovac i Dobrić."-danasnja izjava Tomica. Odakle uopste ideja da ce Covic igrati ove sezone? Je li to neka informacija iz kluba ili samo zakljucak na osnovu "intervjua"? Pod navodnicima jer je najverovatnije izmisljen da bi se popunio medijski prostor , s obzirom da je skoro od reci do reci isti takav intervju sa Covicem objavljen u maju , a zadnjih dana se iz kluba niko nije oglasavao pa zasto bi i Covic.
Comment
-
Originally posted by Sir Oliver View Post"Ovo je nova ekipa. Iz prošle sezone tu su samo Lazić, Davidovac i Dobrić."-danasnja izjava Tomica. Odakle uopste ideja da ce Covic igrati ove sezone? Je li to neka informacija iz kluba ili samo zakljucak na osnovu "intervjua"? Pod navodnicima jer je najverovatnije izmisljen da bi se popunio medijski prostor , s obzirom da je skoro od reci do reci isti takav intervju sa Covicem objavljen u maju , a zadnjih dana se iz kluba niko nije oglasavao pa zasto bi i Covic.
http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1880846
Comment
Comment