Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ništa ovo ne valja, kamo brat Faye u krupnom planuNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Jimi22 View PostMogao bi da skoknes do Zeleznika, pa im pokazi kako se to radi. ;)
Napadamo titulu, pa da ne zaostajemo...
Jedino da se kao Sasha Baron Cohen prerushim u nekog. Recimo u Svetislava Pesica
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostJa sam persona non grata u Zelezniku. Sarac i Samo Zvezda su se pobrinuli da Covke sazna ko ga hejta i kritikuje
Jedino da se kao Sasha Baron Cohen prerushim u nekog. Recimo u Svetislava PesicaNije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
@manny
Znas koliko Sarca zabole ona stvar medju nogama da trosim vreme svoje da opanjkavam dokone forumase kod Covica. Jbte Vi stvarno sebi dajete mnogo na znacaju ako mislite da Covica tangira sta ti ili bilo ko pise ovde.
Kako je lako iza tastature kritikovati Lukmana za nestrucnost, obrces igricu majke mi.
Comment
Comment