Originally posted by Victor BG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Originally posted by Ganac View PostU dve sezone je imao dve teške povrede kod nas zato što je bio jedina četvorka i što je kod DRa gulio i kada ne mora...to se MORA uzeti uvek u obbzir kada se o njemu piše.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostPa Ganac ovu smo bitku izgubili[emoji3] jbga u pravu su ljudi, teska srca moram priznati.
Posebna je priča koliko je bio važan za odnose u svlačionici.
Nikada neću zaboraviti kako je izgledao Pionir kad se povredio protiv Olimpije
Sam Radonjić je rekao da mu je to najteži trenutak u Zvezdi
Luka kapiten , zaslužuje šansu u svojoj Zvezdi kao niko pre njega...makar od januara
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Nemojte da se salite sa povratkom Mitrovica. Jedan od razloga sto smo uvek imali los i nepotpun roster je sto je za njega stalno moralo biti mesta i garantovanih 15-20 minuta. Hajde da ima sut, ali on sa 2.03 bez suta moze biti samo centar, a to nije jer je spor.You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Ventspils View PostNemojte da se salite sa povratkom Mitrovica. Jedan od razloga sto smo uvek imali los i nepotpun roster je sto je za njega stalno moralo biti mesta i garantovanih 15-20 minuta. Hajde da ima sut, ali on sa 2.03 bez suta moze biti samo centar, a to nije jer je spor.
Luka zaslužuje šansu da pokuša da se vrati
Comment
-
Mitar je dobrodošao u klub, u stručni štab, ili nešto drugo u vezi kluba, ali na teren nikako. Povredama je unakažen i više nije za profesionalnog sportistu. Neodgovorno bi bilo i prema klubu i premanjemu puštati invalida na teren.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostMitar je dobrodošao u klub, u stručni štab, ili nešto drugo u vezi kluba, ali na teren nikako. Povredama je unakažen i više nije za profesionalnog sportistu. Neodgovorno bi bilo i prema klubu i premanjemu puštati invalida na teren.
Comment
-
Luki bi najbolje legla Mega gde bi mogao natenane i bez pritiska da se vrati u iole prihvatljivu formu da bi mogao da igra u nekom klubu preko.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostLuki bi najbolje legla Mega gde bi mogao natenane i bez pritiska da se vrati u iole prihvatljivu formu da bi mogao da igra u nekom klubu preko.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostLuki bi najbolje legla Mega gde bi mogao natenane i bez pritiska da se vrati u iole prihvatljivu formu da bi mogao da igra u nekom klubu preko.
Comment
-
Originally posted by kankkunen View PostNe može u Megu, nije Miškov klijent ...Last edited by dekkard; 22-07-18, 00:26.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment