Originally posted by Manda77
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Šta čovek da odgovori kad je juče došao u klub ... drugi je problem što kod nas više nema sportskih novinara, Rajko i ekipa
svrate na pićence, i to je to.Nije mi cilj da sedim na klupi i da pričam da sam NBA igrač. Kad napunim četrdeset godina i prestanem sa košarkom,
biće mi draže ako budem sav izlomljen od igranja, nego da budem krepak i čio jer sam karijeru proveo sedeći. - Marcus Williams
Comment
-
Originally posted by Manda77 View PostNajjace je danas kad Rajko kaze da prosli trener nije imao ni odbranu ni napad, a Covic nevera.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostDakle krecemo, kao sto sam i ocekivao nista necemo saznati posebno danas, ali vazno je da se krene sa radom. Tomic u svom Beogradu, zeljan dokazivanja i rada, ocekujem da pogodi sa koledz igracima i da zadrzimo Dangu koji je odbio Buducnost."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostDa je Buducnost pripitala za Dangu - ovaj bi odma` zapevao "Polece soko".SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
-
Originally posted by dekkard View PostTo bi bio best case scenario. Bolje njemu dati kintu nego nekoj mački u džaku.
O zdravstvenom stanju to vec nije za javnu debatu.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostKoliko ti cenis da Danguba vredi i koliko bi mi ti ponudio, a sta mislis koliko on trazi tj da lw je uopste i zeleo da razgovora o produzetku saradnje sa nama.
O zdravstvenom stanju to vec nije za javnu debatu.
Ponudio bih mu 250k, a pristao i na 300k.
Ugovor na godinu dana taman dok Dobrić dodatno ne stekne samopouzdanje u ovoj sezoni i popravi odbranu da u sledećoj preuzme njegovu ulogu.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostŠto spominješ zdravstveno stanje ako nije za javnu debatu? Zato da bi lakše odustali od njega? Ako ima zdravstvene probleme onda ga niko neće ni kupiti, nije niko veverica.
Ponudio bih mu 250k, a pristao i na 300k.
Ugovor na godinu dana taman dok Dobrić dodatno ne stekne samopouzdanje u ovoj sezoni i popravi odbranu da u sledećoj preuzme njegovu ulogu.
300 k niko nece imati ove godine.
Comment
Comment