Odlicno, neka mu je sa srecom, pa da igramo opet el
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by la haine View PostDečko ovde ima sav komfor, nikakav pritisak, radi šta voli i boli ga uvo. Najmanji je on problem da ode, veći ste vi koji samo idete redom i stavljate metu jednom po jednom u kkcz. Tu su Čović jr i sr, pa Ristović, Sunturlić, Neša Ilić, čak ste i nesrećnog Vujičina mazali govnima. Igrače da i ne govorim, još samo kafe kuvaricu i čistačicu niste (bar mislim da niste).SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostZar si ćorav? Bodiroga i Ćkofi, dve veličine, dva Div-junaka koje će zlatnim slovima ostati upisani u istoriju košarke.
Teško je proceniti ko je bolji i ko je ostavio dublji trag.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostHoćeš dužu ili kraću verziju?
Ako hoćeš dužu moraćeš da sačekaš da pojedem lubenicu, a ako hoćeš kraću onda - Oly, crveno-beli, bratstvo, Čović, Bodiroga...
Comment
-
Dobrodoslica Milanu, bice tesko bice pakleno ali to je Crvena Zvezda, trud, znoj i borba. Na nama je da navijamo za ove momke , i momke koji ce doci a videcemo koliko ce nam biti dozvoljeno da igramo i pobedjujemo , znate u kakvoj smo situaciji. Imacemo sa junosama iz Fmp a verovatno najmladji tim u Aba ligi i idemo.Last edited by VLADIMIR PERIC VALTER; 13-07-18, 23:28.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostDanas u 12h predstavljanje Tomica.
Comment
-
Originally posted by Ica View PostDa sam novinar pitao bi ga kakve je garancije traziood Covica sto se tice budzeta i igrackog kadra ? samo me to zanima iskreno ,ostale price me ne interesuju jer on treba na terenu da prica a ne pred novinarima ....
Mada me bas interesuje sta ce Tomic reci.
Comment
Comment