A , sta kazu pa makar i bile glasine ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Đe si mile-ru brate, nema te kao benzina u vreme sankcija...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostMa ta skupstina sama po sebi ne znaci nista. Cista formalnost
Prvobitna ideja je bila da se odrzi u subotu 14,07 ali je odluceno dok se sve ne definise da se odrzi u poslednjoj nedelji jula.
Posto si vec obelodanio javno ko je novi trener, onda ni ta skupstina nema nikakvu ulogu oko postavljanja trenera i odabira igraca zar ne.
Uostalom NC je bio danas gost na Prvoj i delimicno je i objasnio zasto je skupstina tek tada i kakve ce ambicije biti. Ponavljam nema potrebe da ja tumacim njegove izjave koje on da u live prenosu i bez cenzure.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostI jeste i nije. Mora da se usvoji izvestaj za proslu godinu kao i da se izadje pred skupstinu sa planovima za sledecu sezonu. AKo ti 12,07 jos uvek ne znas : sa Ćim pred Lazara da izadjes, onda i odlazes sazivanje skupstine.
Prvobitna ideja je bila da se odrzi u subotu 14,07 ali je odluceno dok se sve ne definise da se odrzi u poslednjoj nedelji jula.
Posto si vec obelodanio javno ko je novi trener, onda ni ta skupstina nema nikakvu ulogu oko postavljanja trenera i odabira igraca zar ne.
Uostalom NC je bio danas gost na Prvoj i delimicno je i objasnio zasto je skupstina tek tada i kakve ce ambicije biti. Ponavljam nema potrebe da ja tumacim njegove izjave koje on da u live prenosu i bez cenzure.
Mnoge stvari se znaju samo se ceka potvrda istih I nema potrebe za odlaganjem.
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostPostoji li snimak tog gostovanja Covica na Prvoj?
Malo o SD i peckanje sa Terzićem ...skupština kkcz posle 25.7 . Utisak je da je dobro raspoložen , što bi značilo da će biti dobrih stvari oko kkcz što bi trebalo nas da zanima
Ostalo i nije bitno jer nema veze sa kkcz
Comment
-
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostZa trenera sam pisao I pre 20 dana. Ostaje pitanje ko dogovara saradnju sa Tomicem? Ko razgovara oko pojacanja???
Mnoge stvari se znaju samo se ceka potvrda istih I nema potrebe za odlaganjem.
Pa imamo Vd direktora koji obavlja svoju funkciju covek prima platu mora nesto i da radi
Comment
-
Gazda namerno zakazao skupstinu za zadnju nedelju jula kada je Sarac na odmoru.
To mu je odmazda sto je odavao informacije ovde na forumu.
A lepo mu je nekoliko puta rekao na brifinzima da to ne radi.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Salu na stranu sada,mislim da ce se do kraja jula tj do skupstine znati mnoge stvari i oko trenera i oko igrackog kadra
a i oko uprave kluba ko ce sve uci u upravni odbor i koliki cemo budzet imati ove sezone.
Kada smo cekali do sada ostalo je jos jako malo pa se strpite i sve ce se obelodaniti bez brige.
Rekao sam vam iako se ne oglasavaju iz kluba ne mora da znaci da sede i nista ne rade.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
-
Je li istina da Tomić dolazi kao pomoćni trener? Nije mi logično, jer svaki trener bira svoj stručni štab, mada imamo i suprotne primere.
U svakom slučaju, to bi već bilo prihvatljivo.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostJe li istina da Tomić dolazi kao pomoćni trener? Nije mi logično, jer svaki trener bira svoj stručni štab, mada imamo i suprotne primere.
U svakom slučaju, to bi već bilo prihvatljivo.
on ako dodje doci ce kao prvi trener.Doslo vreme pametan zaćuti, budala progovori a fukara se obogati.
Comment
Comment