Red bi bio da već nešto dobijemo od Fk,finansijski spric u ovom momentu je neophodan
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Izjava iz SŽ
Посебна тема са Небојшом Човићем је кошарка и потези који се очекују овог лета, пре свега по питању тренера и екипе за наредну сезону.
- Мислим да ћемо до краја јула завршити све што је неопходно када говоримо о кошарком клубу. Радимо на томе и јавност ће о свему бити благовремено обавештена. Односно, када се заврше одређени послови - рекао је Човић.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostIzjava iz SŽ
Ovaj NC je Bog, doduse za Vas...Ej kaze lik, eto da resim ''nesto'' javljam se krajem Jula hehe...Koje je to klasicno pisanje i bezanje od odgovornosti...
Kakvo razocranje o gazdu je palo kada u Blicu nije bilo nista o KKCZ...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostOpusti se lesa, na lajni si skroz izgoreo. Mogu zamisliti to razocarenje kada nista nisi nasao o KKCZ u Blicu koji si kupio u cik zore.
Ovaj NC je Bog, doduse za Vas...Ej kaze lik, eto da resim ''nesto'' javljam se krajem Jula hehe...Koje je to klasicno pisanje i bezanje od odgovornosti...
Kakvo razocranje o gazdu je palo kada u Blicu nije bilo nista o KKCZ...
Comment
-
Originally posted by Ica View PostNe trči pred rudu sinko! Sačekajmo još 20 dana pa ćemo videti. . . Nisam optimista iskreno ali da vidim i to čudo da se u 20 dana resi trener,dovodjenje + odlazak igrača. . .sa ove tacke gledišta naučna
fantastika!
Ko moze neka udje u proslu sezonu i neka izlista kada je ko odlazio/dolazio i u kojem mesecu.
Prvo ide oprastanja od igraca i sve najlepse u nastavku karijere bla bla , trener, pa na osnovu trenerovog plana pravi se selekcija na postojeci kadar. Ja stvarno ne znam da li neko i dalje misli da ce KKCZ da ceka pocetak oktobra da formira tim.
Kao da je ikada u jednom danu izdeklomavan tim u jednom danu i trener.
Comment
-
Zato smo i prosli tako kako so prosli...Daj neki tim u EC i EL da nema trenera...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostKo moze neka udje u proslu sezonu i neka izlista kada je ko odlazio/dolazio i u kojem mesecu.
Prvo ide oprastanja od igraca i sve najlepse u nastavku karijere bla bla , trener, pa na osnovu trenerovog plana pravi se selekcija na postojeci kadar. Ja stvarno ne znam da li neko i dalje misli da ce KKCZ da ceka pocetak oktobra da formira tim.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostOpusti se lesa, na lajni si skroz izgoreo. Mogu zamisliti to razocarenje kada nista nisi nasao o KKCZ u Blicu koji si kupio u cik zore.
Kakvo razocranje o gazdu je palo kada u Blicu nije bilo nista o KKCZ...
Comment
-
Originally posted by la haine View PostA tebi vidim uvek nešto smeta u vezi kkcz, da nisi ti prerušeni navijač Partizana koji ovde provocira i burgija ili još gore latentni?
Pa sta mi smeta ovde sad? Ja bih najvise voleo kada bi se spojili fk i kk, ja oba kluba podjednako volim i dosta mi je vise tih podela na ove i one...zasto fk dobija pare i zasto kk dobija pare...
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostKo moze neka udje u proslu sezonu i neka izlista kada je ko odlazio/dolazio i u kojem mesecu.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostZnamo de nas je ovo sto pises dovelo prosle sezone.
kada su potpisali Djenka, Kuzmic, Milko, Nate i Dion
Kada su potpisali one sezone sofo, mekel i thompson, pa onda dopune sa ekipom QM, Marcus, Vasa, SImon, Kinsey,Stimac......
ajmo prvu sezonu Marcusa kada je objavljeno za njega u avgustu, pa onda kada Jovic, Kalinic,.....
Ajmo i proslu sezonu DA je postao trener valjda 19 jula, i tek onda su poceli dolaziti igraci.
Znam da su svi nervozni ali trener se zna, ali se cekaju i odredjene stvari da bi se zaokruzila cela prica. Ne znam samo zasto ja moram da tumacim nesto sto se vec pojavilo u stampi.
# ne znam ko je pitao, da NC je postao predsednik uo Sd ali to ne znaci da ostaje i dalje predsednik KKCZ.
Comment
Comment