Originally posted by LosmiSK
View Post
Simanic je fail samo po sebi jer je je dobio extremno visok ugovor da bi glumio peskirdziju kod Radonjica ili cak ni na klupi nije bio. Znas i sam koliki mu je ugovor. ok nije se snasao kod nas, i ono malo sansi sto je dobijao od Radonje on nije koristio kako treba, bila je i konkurencija sa Lukom, Kvinsijem, proslu sezonu je odigrao to sto je odigrao u Fmpu. i ja se slazem da zbog igranja mnogo jakih liga nije nasao mesto kod nas da ne bi ekipa gubila na rezultatima jer nigde nisi imao prostora da mozes tankovati, ali ova sledeca bi trebala da mu bude sansa da pokaze da li moze ili ne. Drugo je pitanje da li imamo onda dovoljno kvaliteta na 4ci sa njim i Jankelom u bilo kom takmicenju. Da li se ponovo stvara pritisak ( a jeste) da se osvoji ABA liga da bi se vratili u EL. Ako mu se sada ne da minutaza ne znam kada ce. Sta je onda prioritet rizikovati sa tom dvojicom i da li su oni garancija da mogu izneti i sezonu i doneti trofej(e).
Trener je osnov svega jedan vidi u nekim igracima bas dosta potencijala dok za drugog ne znam kako razmislja.
Countdown je poceo, ali tek posle skupstine SD
i sezonske posle skupstine, ali moje misljenje tek u septembru ako budu.
Comment