Originally posted by MannyCalavera
View Post
Ne moze da bude greska u kucanju na zvanicnom dokumentu grada, mozda sam ja pogresno procitao a uostalom ne znam zasto se ja kome pravdam ovde.
Ajmo ovako, dobijeno je ukupno 750k eura za dve pune sezone. AKo odbijes uplatu od Ministarstva u iznosu od 250.000 eur dodjemo do cifre od 500.000 i ako to podelis na dve sezone to je po 250k po sezoni dobijeno od grada. Ako samo ja pogresio za po 50.000 godisnje u koristi kluba neka mi se to uzme za zlo tj mozda i svesna namera da sakrijem uplatu od grada.
Ja ti kazem da je klub dobio 12 miliona namenski za juniorski turnir a ti kako hoces tumaci tu uplatu. Uplate ka Areni u ciframa koje si naveo nisam ni uzeo u obzir jer mi kao klub nemamo nikakve veze sa njihovim prihodima.
Naravno da cu da spomenem i komsijski klub jer se nas klub prikazuje kao totalno nesposoban da dodje do para a Ostoja veliki manadzer to resava vrlo lako a o tragu i glasu njihovih prihoda niko ne zna,
Na svakoj skupstini klub se za svaki trosak javno iznese koliko je igrac imao ugovor, koliki su troskovi bili i koliki su prihodi bili od sponzora , karata, marketinga, pobeda u El. Jedino ako ocekujes da se svakom navijacu posebno na kucnu adresu posalju knjigovodstvene knjige preporuceno.
Comment