Originally posted by Victor BG
View Post
Pitao sam Lazu (nemoj odmah da skaces, nije prozivka) da navede 5 firmi u Srbiji koje su spremne sada da udju bez ikakvog politickog pritiska ne sa milion eur nego sa 5 puta manje para. Eto neka bude 5 firmi po 200 k ne mora 5 x 1 milion.
Neka drzava da koliko i KKP, klub ce zaraditi jos milion, milion smo svake godine kratki. Za ovu sezonu ce svakako budzet biti manji nego u El sezonama.
Naravno ova drzava moze da se ponasa kao i CG za Futuru i da "sipaj i ne pitaj", nemam nista ja protiv toga isto cu navijati za ovaj klub ako mogu da obezbede taj novac pa da Manny digne malo nivo ovih igraca koje ovde plasira.Daleko od toga da je on gadljiv na dobre igrace. Nikakav problem samo neka se jave i kazu evo mi dajemo ovoliko i garantujemo ove firme sto privatne sto drzavne ali nas uslov je da mi rukovodimo klubom. Mislim da u roku od sat vremena mogu uci u kancelarije na Malom Kalemegdanu. Samo se svi pitamo sto se ne pojavljuju, gde su, ili se NC zakantacio u kancelariju i ne pusta ih unutra i kuka ne dam ne dam.
Comment