Originally posted by Samo Zvezda
View Post
Prodaju ako se moze tako reci samo ako moraju, ako je na insistiranje igraca...ili samog kluba da im nije potreban i da mogu bolje na tom mestu, mada se retko desava. Ziv nisam da cujem koji klub razmislja u fazonu, uf ako ne prodamo nikog necemo imati budzet....
Sta je bilo pre, uopste nije bitno...Drzimo se sadasnjosti i sta je uradjeno ove godine ili sezone....Ponavljam ako ne dovede sina opet, tj vise ikada...taj isti Fica ne moze da igra u ozbiljnoj rumunskoj ekipi, to ti je 1/1 niko nije teo da ga uzme ovo leto za 5k eura..niko...da trener bude trener a ne isprdak koji ce samo telom biti na klupi da ne mesha vise NEDELJNI RUCAK sa strucnim stabom i upravom...mozemo pricati
Slozices se da je to sve sto trazim skromno )
Najbolje NC sto je uradio je DR i za to mu skidam kapu. Za sve ostalo je manje vise bio na nekom proseku//Imao sam sad dobar skec, ali dobio bih ban za to
Covicevo predsednikovanje porediti kao najbolji sa Zocovom je ono..degutantno..bolje tu pandorinu kutiju ne otvaraj...Da ne ulazimo u politku previse, koju sad pljujete...
Kad je ovaj sipao milione nisam video da se neko zali, necemo sns u klubu ))) doduse i meni je bilo bitno da zli Saolin ode na bilo kakav nacin, pa sam potpisao pakt sa djavolom...sto ne znaci da se tog pakta moramo drzati ko pijan plota...
Comment