Jakovljevic opet u zoni pres
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Sretno nam danas idemo do pobjede.Mislim da predsednik lupa jedino obrnuto."When I was young, I never wanted to leave the court until I got things exactly correct. My dream was to become a pro."-Larry Bird
"Da budale svijetle ja bi bio zvjezda danica".
Comment
-
Ma ostaviti traktoristino obracanje na stranu. Neka momci to iskoriste kao motivaciju da zgaze veselo drustvo iz starackog doma. Do sada smo tri puta igrali sa Igosima, imamo 0/3, vreme je za prvu pobedu, pravo vreme.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Simonović u proseku igra u Aba ligi 17.6 minuta i ubacuje 5.3 poena po meču prosečno.
Skot prosečno u Aba ligi igra 23.6 minuta i ubacuje prosečno 6.2 poena po meču.
Procenat za 2 Skota je 43.2%, Simonovića 53.3%.
Procenat za 3 Skota je 42.9%, Simonovića 30.9%.
Slobodna bacanja gotovo identičan procenat, slabo i to oko 57%.
Skot ima duplo više ofanzivnih skokova i asistencija od Simonovića. Jeste Skot da i igra više od Marka ali ima i 6 mečeva manje.
Slabo igraju i jedan i drugi. Barem što se napada tiče... Nije sve u statistici naravno, borben je Skot i uvek bih pre izabrao njega nego Simonovića ali mora da podigne nivo igre.
Protiv Partizana je imao 13 poena, 6 skokova, 2 asistencije i 4 ukradene lopte. Da ne pričam da je pogadjao u prelomnim trenucima meča...Last edited by Il Capitano; 19-01-13, 16:13.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Smejte se, ali Simonovic je nama danas jedan od kljuceva pobede. Najbitnije u odbrani ce nam biti da iskontrolisemo Jorovica i Dozeta, a tu ce Simon i donekle Crni Brat biti glavni. Branko ce uskociti na beku ili u nekim agresivnim kombinacijama i presingu. Cudno mi je da je Vukoicic do sada samo jednom (i to u Zagrebu uspesno) koristio najagresivniju petorku koju mozemo imati: Cvele-Lazic-Scott-Mitrovic-Katic. Ja bih danas to forsirao sto vise i tako sekao ritam, jer ako im dozvolimo da opusteno igraju necemo se dobro provesti, onaj njihov plej je igracina.Na celom svetu samo Crvena zvezda
Comment
-
Kad sam već u domenu statistike...
Po broju poena Zvezda 1. u ligi, Igokea 3.
Procenat šuta Zvezda 1. a Igokea 2. Za 2 poena Zvezda 7. a Igokea 4. Procenat za 3 Zvezda 1. a Igosi 3.
Kod slobodnih bacanja loše stoje obe ekipe. Zvezda 12. a Igokea 11.
Skokovi Zvezda 1. a Igokea tek 11. Tu da izdominiramo... Ofanzivni skokovi Zvezda 6. a Igosi na pretposlednjem 13. mestu.
Asistencije Zvezda 2. a Igosi 1.
Blokade Zvezda 7. a Igokea 9.
Ukradene lopte Zvezda 10. a Igokea 1. Tu treba biti itekako oprezan...
Što se tiče izgubljenih lopti Zvezda 7. najbolja sa 238 TO a Igokea 1. 198 TO.Last edited by Il Capitano; 19-01-13, 16:34.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Hoce li rtrs pustiti prenos nama sa total tv-om,zna li neko?
Comment
-
Prenosice, ali ce nam skremblovati, tako da dzabe.sigpic
"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant
Comment
-
Ma znao sam da ce prenositi,ali kao sto sam i predpostavio mi to necemo da gledamo
Comment
-
Moramo pobediti
http://www.sportip.org/arena-1.htmlOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment