Originally posted by bounty hunter
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Alimpijevic je najvece zlo koje je zadesilo nas klub u poslednjih 10godina. Ta spodoba od trenera je unistila sve ono sto se mukotrpno gradilo 5 godina.
Naravno kriv je i onaj koji ga je postavio.
Prosle godine smo krenuli u novi ciklus. Nesposobni trener je doveo do toga da smo od tog ciklusa dobili jedno veliko NISTA.
Svi se busaju u prsa Jankovicem a sam Topic izjavi da se ocekivalo vise.
Sada je Covic bacio pricu kako ide, kako je dosta svega, neka dodju drugi, sazvace konferenciju za stampu itd,itd. Sutradan puj pike ne vazi. Idemo, radimo, dosta je prica[emoji51][emoji51][emoji51]
Drugi se zestoko pojacavaju, sklapaju timove mi ni trenera nemamo. Ali ne sumnjam da ce Covic dobro iskautirati i odabrati igrace i trenera jer vlada misljenje da niko ne zna bolje od njega. Njegova samovolja i bahatost je jaca nego ikada.
Za dug Mileru kriv je Radovic, za gubitak ABA lige sudije i Bokan, navijaci, Strahinjica Bana itd,itd.
Napisao sam vec. Cekacemo mesecima na nesto konkretno, dovoditi igrace u septembru i oktobru,kukati kako se bolje ne moze i na kraju dobiri trenera poslusnika i jedno 5 igraca iz FMPa.Last edited by Laza Kacanski; 13-06-18, 17:54.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostPartizan se sa Jankovićem i Jovanovićem sve dogovorio oko uslova za potpis, a sa Radičevićem su pregovori bili u završnoj fazi.
Rakićević je jedan deo novca i dobio.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć TapatokaLast edited by Samo Zvezda; 13-06-18, 17:57.
Comment
-
Originally posted by la haine View PostTebi bi se najviše isplatilo da ideš da navijaš za drugi klub, ozbiljan sam.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostTako je.
Da nece na limara slucajno?
Najbolji klub proteklih godina u zemlji, izbor je logican. ;)
Važno je da si ti kao navijač Zvezde zadovoljan.
Ja se, kao navijač Partizana, a da moj klub ima uspehe samo u domaćici, ne bih baš hvalio najboljim klubom za takvu domaću upotrebu i izborom Rakićevića i ostalih veličina.
Ali dobro...Last edited by bounty hunter; 13-06-18, 18:08.
Comment
-
Originally posted by bounty hunter View PostVažno je da si ti kao navijač Zvezde zadovoljan.
Ja se, kao navijač Partizana, a da moj klub ima uspehe samo u domaćici, ne bih baš hvalio najboljim klubom za takvu domaću upotrebu i izborom Rakićevića i ostalih veličina.
Ali dobro...
Nismo vas otresli u polufinalu?
Comment
Comment