Originally posted by Šarac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by nebitan; 12-06-18, 18:09.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Djilas je ozbiljan igrac, on bi cak i svoje pare ulozio naspram nekih. Samo to sada nije moguce. Koliko znam, Covic je deo sns klana, bio bar. Nesha Ilic je vucicev, pa cak i DR...koji postuje Andreja, to nije tajna..mada mislim da on to gleda kosarkaski..Ne vidim, nijedan promil sanse da neka opozicija moze dobiti to,a i da dobije, najebali bi samo tako...
Svi su protiv AV, eto i NC a hvali ga, pa neki tu i tamo sto ga pljucnu, a dobiju posao u drzavnom preduzecu...na kraju svi protiv njega, ali na kraju ipak nisu....Kazem, oso ili ne osho...Isto nam se vata...Nema ovde kosarkaske magije puno...sve je stvar politike..i apsolutno niceg drugog...
Imamo i dvosmislenog bat-u... kako to sve resiti.. ne znam, ali sigunro je jedno..nece biti nikakvih cuda...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Дијаз View PostЗанимљиво је како је Шарац тајанствен око Човиног останка, а на другом форуму калкулише играче из фмп-а за следећу сезону.
@laza
Samo pecenje u Dascari kod Kushe dolazi u obzir.
Comment
-
Kladio bih se da ce ostati, ali samo cemo morati jos jednog ili par da ispratimo sa foruma, a ja da ostanem kratkog dzepa, opet.
Leri Braun u Torinu,sta ce oni prave majko mila od tima...Kad on dolazi, nerealno skroz...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostKladio bih se da ce ostati, ali samo cemo morati jos jednog ili par da ispratimo sa foruma, a ja da ostanem kratkog dzepa, opet.
Leri Braun u Torinu,sta ce oni prave majko mila od tima...Kad on dolazi, nerealno skroz...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostMator je Larry vec a voli mlade igrace. Vise PR potez za naredne sezone.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Imaju oni para, ako nista...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostKoliko znam Jeremić je bio samo predsednik TSS. Đilas je, s druge strane pokazao da ume da bude uspešan u bilo kom menadžerskom poslu, s njim na čelu saveza je ženska reprezentacija doživela renesansu, praktično ju je izdigao iz pepela.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostDjilas je ozbiljan igrac, on bi cak i svoje pare ulozio naspram nekih. Samo to sada nije moguce. Koliko znam, Covic je deo sns klana, bio bar. Nesha Ilic je vucicev, pa cak i DR...koji postuje Andreja, to nije tajna..mada mislim da on to gleda kosarkaski..Ne vidim, nijedan promil sanse da neka opozicija moze dobiti to,a i da dobije, najebali bi samo tako...
Svi su protiv AV, eto i NC a hvali ga, pa neki tu i tamo sto ga pljucnu, a dobiju posao u drzavnom preduzecu...na kraju svi protiv njega, ali na kraju ipak nisu....Kazem, oso ili ne osho...Isto nam se vata...Nema ovde kosarkaske magije puno...sve je stvar politike..i apsolutno niceg drugog...
Imamo i dvosmislenog bat-u... kako to sve resiti.. ne znam, ali sigunro je jedno..nece biti nikakvih cuda...
Ovo je najveca glupost koju sam skorije procitao na forumu.
Ulozice milione eura bespovratno, voli zvezdu i to.
Sada ce i Covic da nam pokloni koju dvoranu u Zelezniku, voli i on zvezdu.
Comment
Comment