Originally posted by Czbg9
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dekkard View PostPredivna košarkaška predstava za istinske sladokusce, finalisti ponudili kvalitet više. Da je i klub iz predgrađa pobedio ne bi bilo nezasluženo. Bravo za oba tima![emoji41]A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Topic bas nista nije promenio...da se ne lazemo...Jeremic mi se jako svidja, volim te pucace sto se ne libe a imaju prangiju...dobre akcije za njega..zna i sa glave da sutne da ne spusta..fino stvarno..Jeremic dobar..Pot meeni jako dobar PG...Simanic je nije bio los u smislu bez lopte..skakao,dao par lopti, bio aktivan na rim protektu..itd..Ojo je Ojo jbga...njihova sreca sto nije tu FC pa su progledali...Radovanovic nije los isto..takmicarska skroz ok ekipica..
Bolje ovog Jovanovica da dovedemo..on je za Alimpija Greg Popovic..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
-
Originally posted by Gudura View PostSkoro da mi je krivo sto dobismo....majko mila sta mi uradi ova ekipa
Sedim sa klincem u dvorani on mucenik skace poslednjih par minuta,Feldin pogadja a meni svejedno....kako su me sje.... Feldin,Pero i ekipa Boze sacuvaj
Feldine, uzmi slobodan vikend i idi negde da se tetoviraš...neko pecanje...masaže...idi brate mili.Last edited by Wingwalker; 07-06-18, 23:45.
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostVeliki Tejlor..Imamo bazu nije to problem veci je trener da se tu pogodi. Borisa, Nenadic Odzo a mozda i Apic..uz Lesora, Radanova , Dobrica, ako moze Omic , Davidovac, Jankovic i Jovanovic uz dva stranca ali prava i jedan povratnik to je sasvim dobar i jos vaznije talentovan tim.
Comment
Comment