Veceras ce biti teze, oni idu na sve ili nista mi moramo da racunamo da sut nece ici bas kao u prvom mecu i moramo da imamo plan B, svejedno ocekuhem bolji mec i nadam se prolasku u finale vec veceras.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostVeceras ce biti teze, oni idu na sve ili nista mi moramo da racunamo da sut nece ici bas kao u prvom mecu i moramo da imamo plan B, svejedno ocekuhem bolji mec i nadam se prolasku u finale vec veceras.
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostJedina njihova prednost je gotovo puna hala njihovih navijača.Biće i nas malo u parteru B
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostJa samo psujem sudce Ko od lopova sudi večeras ?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostLeon Deleon i neki metalac sa naocarima iz Zeleznika
Gde vas je toliko ujeo za srce? kojim pravilom?Kažnjavanjem zbog pravila da se na utakmici koriste: jednoobrazne helanke? Kravate? Sakoi? Čime?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Originally posted by Ica View PostTo je zarazna bolest koju im je preneo Dulo i Tegi"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Zalosno da ovo zanima samo grbobare mi cisto da se malo osladimo od silne gorcine koju smo popili od bokana, djetica a pre svega od alimpija mirica....
Ne znam, ako im ne igra Sy i Marinkovic, oni nemaju sta da traze...tandem Salic i Gagic je ono...ispod svakog nivoa i oni ne mogu Omicu nista bukvalno...to je ta prednost koju oni ne mogu da ispeglaju..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostZalosno da ovo zanima samo grbobare mi cisto da se malo osladimo od silne gorcine koju smo popili od bokana, djetica a pre svega od alimpija mirica....
Ne znam, ako im ne igra Sy i Marinkovic, oni nemaju sta da traze...tandem Salic i Gagic je ono...ispod svakog nivoa i oni ne mogu Omicu nista bukvalno...to je ta prednost koju oni ne mogu da ispeglaju..
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Ima, ali sve vise i vise svaba...Ako Bog da, da igramo EL sledece godine...Da dodje Lazic i Kuzmic...i da uzivamo u kosarci...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment