Veceras samo hrabro..Imaju logistiku imaju 5 stranaca 9 promenjenih tokom sezone, sns upravu i motivisanog Novicu. Nama treba Pero Pero kao vodja i kao zvezdas, trebamo i mi da napunimo tribine i smrsamo od skakanja i aplaudiranja nasim momcima, imali smo i bolje i losije ekipe od ove ali sve je to Zvezda ja drugi tim nemam , idemoo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostVeceras samo hrabro..Imaju logistiku imaju 5 stranaca 9 promenjenih tokom sezone, sns upravu i motivisanog Novicu. Nama treba Pero Pero kao vodja i kao zvezdas, trebamo i mi da napunimo tribine i smrsamo od skakanja i aplaudiranja nasim momcima, imali smo i bolje i losije ekipe od ove ali sve je to Zvezda ja drugi tim nemam , idemoo.
Sanse su 50-50
Igracki smo mnogo kvalitetniji ali pitanje zelje, stava,borbenosti je vrlo upitno kada smo mi u pitanju. To je najveci problem naseg tima.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostImali smo mnogo losije ekipe ali ovakve lelemude nikada.
Sanse su 50-50
Igracki smo mnogo kvalitetniji ali pitanje zelje, stava,borbenosti je vrlo upitno kada smo mi u pitanju. To je najveci problem naseg tima.
Comment
-
Originally posted by Grof View PostPotpis. Svaki basket ispred zgrade nosi vise naboja od onog koji nasa ekipa pokazuje / ima. Jbg. sramota te da se obrukas pred komsijama, a ove... stoli bojko...
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostJa cu biti iskren mogao sam ici ali mi je muka da ih gledam. Jbg mozda gresim ali jace je od mene.
Govorim u svoje ime. Podrsku treba zasluziti, navijace je tesko prevariti.
Naklon svima koji su u Pioniru.
Comment
Comment