Originally posted by Ganac
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by MannyCalavera View PostJep. Plus mu zena trudna. Njemu glava nije u kosarci...
[ATTACH=CONFIG]15998[/ATTACH]“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Ne bi oni meni ni dinar dobili, jos bi morali nama da plate...otisli na odmor ljudi?! Ovo samo kod nas ima, vidim i lesor sa tejlorom zajedno, videh na instagramu...ako ne osvoje kls zabraniti im ulaz u nasu zemlju i naplatiti im boravak u nasem klubu
Comment
-
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostUmesto stalnih kritika ovom ili onom igracu ili treneru, sutra klinci krecu da igraju juniorski turnir evrolige, besplatan je ulaz pa se nadam da ce i podrska biti veca“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostUmesto stalnih kritika ovom ili onom igracu ili treneru, sutra klinci krecu da igraju juniorski turnir evrolige, besplatan je ulaz pa se nadam da ce i podrska biti veca
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostPito neko gde je Danga?
Poslato sa RNE-L21 uz pomoć TapatokaSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment