Naravno da bi smetalo. To kad bi se desilo bila bi nevidjena bruka...Sta vise u rezultatskom smislu manja nego protiv partizana....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Auuuu koje price...Bilo bi vam drago da FMP uzme titulu..Mega i FMP su dva tima kojima zelim sto pre da propadnu i da ne igraju ABA ligu vise nikada...Svi centri su unisteni u Srbiji zbog njih....daleko im lepa kuca..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostAuuuu koje price...Bilo bi vam drago da FMP uzme titulu..Mega i FMP su dva tima kojima zelim sto pre da propadnu i da ne igraju ABA ligu vise nikada...Svi centri su unisteni u Srbiji zbog njih....daleko im lepa kuca..
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostNaravno da bi smetalo. To kad bi se desilo bila bi nevidjena bruka...Sta vise u rezultatskom smislu manja nego protiv partizana....Originally posted by Laza Kacanski View PostPa FMP trenutno igra najbolje. I nikakvo iznenadjenje nije ako osvoje KLS.
Meni nikako ne bi smetalo.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
U stvari, moje pitanje je mnogo očiglednije ;)
Treba videti ko im je ojačao ekipu svojim odlaskom.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostU stvari, moje pitanje je mnogo očiglednije ;)
Treba videti ko im je ojačao ekipu svojim odlaskom.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostLjudi, jel vi ovo ozbiljno za Rocestija i Feldina?
Untitled.jpg
Comment
-
https://sport.blic.rs/kosarka/domaca...i-foto/dcvxd6d
"Plejmejker Crvene zvezde Tejlor Ročesti iskoristio je pauzu u Superligi Srbije da "skokne" do crnogorskog primorja, odakle je i preko društvenih mreža objavio sjajne vesti.
Crveno-beli su u utorak odigrali poslednji meč u ligaškom delu šampionata, nadigrali su Tamiš (94:87) i sa prvog mesta će u plej-of. Prvi naredni meč će odigrati u ponedeljak protiv Vršca, a prvotimci šampiona Srbije su pauzu iskoristili da napune baterije."
"- Prvi porodični odmor. Imaćemo bebu - javio je plej crveno-belih iz Tivta i veoma brzo izazvao slvu pozitivnih komentara i čestitki."
Vrište njemu vršnjak i klikeri za Zvezdom i KLSom..SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment