Originally posted by Crni80
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by kronostime; 07-05-18, 19:22."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
-
Originally posted by Victor BG View PostOpet ne razumijes napisano a tako je prosto.
Uvredama i kletvama nije mjesto na kosarkaskom forumu!
PS. Ako ima dovoljno elemenata - udri po banu moderatore, nek ide život.Last edited by Crni80; 07-05-18, 19:32.
Comment
-
Originally posted by Crni80 View PostMa znam ja druže da nije, ali shvati i ti, mora nekako da se oduši. Ovaj moj mali istrčao na terasu, deset minuta se derao "Tako je, tako je, tako jeeeee!!!", ja jbg ne mogu, sramota od komšija. Biće to sutra verovatno sve ok, ali danas morate da istrpite."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by magnetius View PostTacno, trebalo je da ode jos posle kupa (uprkos nekima koji su namerno terali inat iz svojih razloga), smena sada je skroz kontraproduktivna jer je sve sto je moglo poci naopako poslo.
Kakva crna kontraproduktivnost, naravno da je dobro što je smenjen, čovek nas je vodio raaaavnooo doooo dnaaaa. Ti argumenti o kontraproduktivnosti se potežu bez ikakvog smisla, jer UVEK može gore a dno NE POSTOJI (sem kod Džonija). Mada treba priznati da ga je Alimpije uspešno tražioA ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostNiko ne place za covekom, ali to sto nije uspeo ne znaci da bi ga trebalo vredjati, kunuti i prizeljkivati mu ruznu buducnost...to nije ljudski pre svega.
Comment
-
Originally posted by Пан View Postдруже, више нам је зла нанио Алимпије Мирић од Вујошевића, а, притом, имам поуздану информацију да је и већи партизановац од дотичног...довољно?
Inace u zvezdopartizanovce u profesionalnom sportu ne verujem....svakom od njih je bitnija sopstvena karijera od navijackih emocija iz mladosti.
Comment
Comment