Srećan odlazak Alimpijevića svima koji slave.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Victor BG View PostCovjek se svojski trudio, prihvatio u nezgodnoj situaciji da vodi klub i na sebe preuzme odgovornost, niti je imao razgovor s igracima niti je mogao pretjerano da bira, osjedio za 8mj i bio trener naseg kluba i ti sad nadjes da izgovoris takve uvrede?! Pa sram te bilo
Comment
-
Originally posted by SiniM View PostA da li je njega bilo sramota kada se prihvatio posla za koji je i njegova rodbina znala da ne može da radi tj bar ne iole uspešno?
Comment
-
-
Evo suzu sam pustio....Nije imao bolju pocetnu poziciju od bukvalno nijednog trenera koliko ja pamtim u CZ i na sve to...da ti onako objasnim..Kao da ja sad odem u npr Google i trazim posao, niti znanja nit skole, zavrsio java skript ..i oni meni daju mesto direktora marketinga....I onda se cudim sto me kolege pljuju i bojkotuju a ostaloj raji nije jasno zasto sam ja tu....
To se tamo ne moze desiti ali u Srbiji moze...On je sve negativno sto je ova zemlja izrodila...posao preko veze, neznanja, nestrucnost..
Imate sve objaseno u vezi toga, od pocetka...nije uspeo i ako je imao podrsku koju niko normalan ne bi dao do zvezdinih navijaca pro bono.....
Dobro je sto je otisao,ali sta je ostavio? PUSTOS, nemas EL, nemas nijednu titulu...svlacionica u rasulu...I sad jos neko place za njim...Meni je to nerealno iskreno...Last edited by LosmiSK; 07-05-18, 18:35.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostCovjek je vrijedjan na licnoj osnovi uvredama i kletvama. Na kosarkaskom forumu, pride KKCZ, takvim stvarima nije mjesto. Tacka.
Comment
-
Originally posted by Crni80 View PostBatice, taj čovek kontinuirano vređa moju inteligenciju i zdrav razum evo devet meseci. Na trenerskoj klupi, a pogotovu KKCZ, takvoj osobi nije mesto. Znak uzvika.
Napisi lijepo i argumentovano iznesi sta je to na cemu nisi zadovoljan, atribute i ostale opise sa kletvama ostavi za sebe.
Comment
-
Originally posted by Guthrie View PostZasto su obrisani upisi Laze Kacanskog i mene?
http://www.sportklub.info/forum/showthread.php/5244-FMP"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostTrebalo je da ode jos posle kupa. Sramotno je sta je napravio od tima. Da nam se sprdaju Mega, Borac, Tamis.
Nadam se da nece proci vise ni blizu kluba.
Vidim.mnogi mu se zahvaljuju??? Samo pitam na cemu????Originally posted by LosmiSK View PostYou see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostNapisi lijepo i argumentovano iznesi sta je to na cemu nisi zadovoljan, atribute i ostale opise sa kletvama ostavi za sebe.
Comment
-
Originally posted by Crni80 View PostKakve crne argumente da pišem, da li si ti normalan? Ja sam jedan od par hiljada ljudi manjka u Pioniru, da li si ti svestan da su zbog ovog dileje tamo ostali samo par stotina ljudi koji stvarno žive za Zvezdu (svaka čast njima, naklon do poda, ali ja sam u nekim godinama i stvarno nisam imao stomak za ovo), i još možda stotina-dve Čovićevih botova? Danas je dan da sebi dam oduška, imam svako pravo da ovog neznalicu i poltrončića naglas pošaljem u tri lepe. Kome se to ne sviđa, nek plače za njim u tišini, kao što smo mi normalni ljudi plakali mesecima unazad nad ovim što je napravio od voljenog nam kluba.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Crni80 View PostKakve crne argumente da pišem, da li si ti normalan? Ja sam jedan od par hiljada ljudi manjka u Pioniru, da li si ti svestan da su zbog ovog dileje tamo ostali samo par stotina ljudi koji stvarno žive za Zvezdu (svaka čast njima, naklon do poda, ali ja sam u nekim godinama i stvarno nisam imao stomak za ovo), i još možda stotina-dve Čovićevih botova? Danas je dan da sebi dam oduška, imam svako pravo da ovog neznalicu i poltrončića naglas pošaljem u tri lepe. Kome se to ne sviđa, nek plače za njim u tišini, kao što smo mi normalni ljudi plakali mesecima unazad nad ovim što je napravio od voljenog nam kluba.
Uvredama i kletvama nije mjesto na kosarkaskom forumu!
Da normalan sam.
Comment
Comment