Alimpije kofere spakuj i zapali negde,sto pre,bolje po nas i po tebe.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostPara nema a Feldin Rocesti i Bjelica jesu jedni od najplacenijih ali u Kls u. Elem dok su se u Partizanu dolaskom vlasti ove sezone stvari pocele sredjivati pa se menjaju igraci kao na traci dok se ne dobije pravi tim mi nismo mogli toliko da menjamo pa umesto igraca sa koledza uzimamo nase iz fmp a, za ovakvu igru i odnos jedino objasnjenje je da smo procenili da cemo sa Partizanom lakse na dve nego na tri pobede.
Anderson, Dickerson, Tatum (ne ovaj iz Bostona ), Jones, Ellis, Waller. Zavrsili su kao 8. na tabeli. Prema tome, dosta vise prica o jadnom Alimpiju koji sa jeftinim igracima skupljnim sa koca i konopca mora da se bori protiv ala iz Podgorice i Beograda. I Buducnost, a pogotovo Partizan imaju znacajno jeftinije timove i bruka je sto nece biti osvojen nijedan trofej.
Originally posted by VLADIMIR PERIC VALTER View PostIzjava opet sramna, covece ne postuju te , ne ide daj otkaz da nesto trgne ekipu da nekako uzmemo ovu titulu. A sad malo kalkulacije uz pobedu nad Borcem od 8 razlike i dve ostale do kraja prvi smo u grupi i izbegavamo Partizan do finala, uz jos jedan poraz smo treci verovatno.
Originally posted by salelesa View PostPapa Cho, saopštavaj štogod .. izgoresmo!You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Comment
-
3:22 i ovaj je i dalje trener...auu jbte koje pisanje ljudima u usta3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Da li je najveći talenat današnjice među trenerima i naslednik onog duduka na mestu trenera u Feneru još na klupi Zvezde ili nam ga otimaju?
Ne daj se Alimpije dušmanima...ne daj se godinama Alimpije!!!
I ovaj pokušaj trenera i nadobudni i iznad svega sujetni predsednik moraju da odu, inače brukama nema kraja.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostDosli smo do situacije da ne mozemo da nadjemo trenera.
Da treneri ili nece da rade u Zvezdi ili su nam nedostupni. I to kada smo ucesnik EL. U cemu je tu problem.?????
Spali smo na Gurovice, Topice, Lukaice i ekipu.
Mrsupizdumaterinu.
Problem je Covic.
Jednostavno, tesko je saradjivati tu sa njime. Poznato je koliko se on petlja u sve, a i Radonjic je imao u pocetku problema.
Comment
-
Ode Alimpije. Izgleda Topic do kraja sezone.
Tako cujem.
Odbio nas Jovica Antonic,Gurovic......Last edited by Laza Kacanski; 07-05-18, 16:38.
Comment
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
Comment