Originally posted by Guthrie
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Svi se nesto cude i iscudjavaju nasta igraci lice i kako igraju ima nas koji smo u augustu prosle godine pisali sta ce da se desi ako se bude ovako radilo.
Postoji nesto sto se zove kosarkaska inteligencija e pa ljudi da manjkom iste nisu mogli videti sta ce da se desi.
Dokle god Covic sam sebi podnosi godisnji izvestaj o radu i nikome ali bas nikome ne odgovara za rezultate biti ce ovako.
Nas vrli predsednik bi da neko ulozi pare i da se nista ne pita daj ti deset milki eurica ali ne pitaj dje su potrosene vidi kurca u slamnatom sesiru.
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostJel izneo Alimpijevic ideje ???Alimpijević je, potom, najavio da će obaviti novi razgovor sa nadređenima, nakon što je ponudio ostavku zbog poraza od Budućnosti u finalu ABA lige, posle čega se dogodio i neuspeh u 3. kolu Superlige u Čačku i poraz od prvoplasiranog Borca. Ostavka je tada odbijena, treneru pružena podrška, ali će se na ovu temu govoriti opet.
Comment
-
Da se razumemo, rezultati i igra su ispod svakog nivoa, Alimpijevic je odavno zreo za pod mac, Covic za jedno poduze podnosenje racuna ( posebno u delu sta i kako dalje ). Znam i da se mnogi (vecina) nije identifikovala sa ovim skupom rekreativaca&basketasa.
Svi mi smo tesko podneli odlazak DR-a i jos uvek nismo preboleli, ali , da li bi moglo malo bez vredjanja igraca i osobe koja glumi trenera pored klupe. Hvala
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostAl najjaca je prica iz Blica. Tipa ,,Do kraja sezone tim ce voditi Topic a u novoj sezoni Gurovic,,[emoji23][emoji23][emoji23]
Pa kako docekati tu novu sezonu i velikog trenera Gurovica.
Gospodine Covicu napustite klub.
Comment
-
-
Originally posted by Gudura View Post
Inace, ako dovedemo Gurovica kao trenera nema potrebe da pratimo sledecu sezonu. To je stvarno vredjanje inteligencije.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostDa su dali Zeljku Panticu da napise kako bi trebala da izgleda CZ sezona ove godine, mislim da ni on ne bi napisao ovako nesto i to uz svu podrsku Jakoba i Vilhelma Grima..A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostAl najjaca je prica iz Blica. Tipa ,,Do kraja sezone tim ce voditi Topic a u novoj sezoni Gurovic,,[emoji23][emoji23][emoji23]
Pa kako docekati tu novu sezonu i velikog trenera Gurovica.
Gospodine Covicu napustite klub.Last edited by Ica; 07-05-18, 13:42.
Comment
Comment