Originally posted by LosmiSK
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
-
Ima slika gde se vidi kako Feldin vuce ovog za dres na 4 sek do kraja Mogao bi Nesha da napravi konferenciju u vezi ovoga...3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Po pozicijama u ABA ligi,pa onda KLS,tako nesto.
Ocigledna slaba forma,ocigledna losa igra. Nista sto ne ide u korist Zvezde i Dusana. Ja se licno plasim i za trofej ove sezone a mislim da je za smenu trenera se zakasnilo.Сутра брзо долази - треба човек постати
Нестали су кодекси, остали су комплекси
Победе су порази, а исходи су потресни!
Comment
-
Originally posted by Kosjerac View PostPo pozicijama u ABA ligi,pa onda KLS,tako nesto.
Ocigledna slaba forma,ocigledna losa igra. Nista sto ne ide u korist Zvezde i Dusana. Ja se licno plasim i za trofej ove sezone a mislim da je za smenu trenera se zakasnilo.
Comment
-
Originally posted by salelesa View PostSreća, te sam bio sprečen da gledam.
Dubok Tamiš u ovo doba godine, majku mu.. Nego, kakav je bio Radanov, vidim loš šut, ali dosta uhvaćenih lopti. Jel ga opet baby Cho ubio u pojam, ili nije imao svoj dan ??
Sve se vidi na kraju utakmice posle zvizduka sudije, nekima je stalo neke libo tuki.
Comment
-
SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Videlo se na zagrevanju da je ovaj tim skup placenika sa prevarom na klupi.
Poslom bejah u Pancevu pa se prevarih da pogledam mec. Totalna nezainteresovanost, bez trunke zara, bez timske hemije. Mi nismo ni T od tima.
Pisao sam da smo trebali u prvoj cetvrtini primiti 30+.
Kad god mislim da gore ne moze Alimpije i ekipa me razuvere.
Comment
-
Posto do kraja sezone nema svrhe trositi energiju na Alimpija i njegovo vodjenje ekipi, bolje je usmeriti na pozitivne stvari istu. Pa da krenemo da apelujemo od starta na igrace koje bi voleli da vidimo sledece sezone u CZ. Krecemo sa PG pozicijom.
PG - Aaron Craft
Amerikanac koji je trenutno u Monaku, ali mu na kraju sezone istice ugovor. Radi se o Stefan Jovic profilu igraca koji uz to ima i neke prednosti u odnosu na naseg reprezentativca. Radi se Top 3, ako ne i najboljem on-the-ball defanzivcu na poziciji plejmejkera u Evropi. Znaci nemilosrdan je sta radi plejevima i priuchenim komboima. Ima fantastacnu eksplozivnost i snagu, i lagano probija reket. Efikasan je passer (3 prema 1 odnos asistencija i izgubljenih lopti). Nije skorer, ali moze da povuce kad treba. Godinama ga je pratila reputacija loseg sutera ali on je svake godine napredovao i sada bije preko 40% spolja. Ima 27 godina i itekako puno motiva da se dokazuje jer je cele karijere osporavan zbog loseg izbacaja prilikom suta (sto utice na brzinu izbacaja ali eto kao sto se vidi ne i na preciznost). Moze da igra i u tempu i pozicioni napad. Recimo bolji je suter od naseg Jovica i defanzivac, ali recimo nije na tom nivou u PnR ali daleko od toga da je slab.
Ima sampionski mentalitet (osvojio G League), bio je Defanzivni MPV G Lige, dva puta prvi tim defanzivni. Ima iskustva u Evropi, sa Trentom je przio bas dobro. Iskreno moja broj 1 zelja na poziciji PG.
Last edited by MannyCalavera; 01-05-18, 17:19.
Comment
-
Strasan igrac, ali otici iz Monaka u Evro kup Zvezdu...heheh nema trika ali dobra ideja, slazem se..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostStrasan igrac, ali otici iz Monaka u Evro kup Zvezdu...heheh nema trika ali dobra ideja, slazem se..
Comment
Comment