Ja čekam Čoovo saopštenje. Zna se iz čije kuhinje je ovo došlo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostI da kažem još jednu pa odo do kladionice da uživam u fudbalu LŠ.
Manimo se ćorava posla, sutra i do kraja prvenstva, svi na Marakanu da podržimo majstore i Bogove igre ove na zelenom tepihu. Ispoštujte me kad vas molim kao braću rođenu."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostI da kažem još jednu pa odo do kladionice da uživam u fudbalu LŠ.
Manimo se ćorava posla, sutra i do kraja prvenstva, svi na Marakanu da podržimo majstore i Bogove igre ove na zelenom tepihu. Ispoštujte me kad vas molim kao braću rođenu.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostJa čekam Čoovo saopštenje. Zna se iz čije kuhinje je ovo došlo."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment