Ubiše limenu braću u završnici zakopavanja ispod koša, i dosta promašenih otvorenih šuteva. Šta je Ojo-om zverkom?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostNe bih da nisi tako lepo zamolio"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ne znam, iskreno ali neka me neko podseti, kada je neki trener ali i predsednik kluba izasli sa tim da je jedan igrac kriv sto nisu uzeli titulu...Dal je Laso izasao kad su izgubili titulu od Valensije i rekao...Ovaj Fernandez niije pogodio nista, zbog njega smo izgubili titulu ili bilo ko drugi... Ovo je ispiranje mozga....Spominje se kako je DR-a ostavio u zivotu a npr, sta bi se desilo da je Milivoje Lazic npr ostao na klupi i da ga nije smenio.
Kako sam kaze, nek kazu kako misle, onda ce on da uradi suprotno...To moze samo u Srbiji, ali dobro....drzi jos nadu za EL.. pa svi kuliraju...ako kojim slucajem ne budemo igrali EL, onda ce se tek skontati koliko je sve ovo bilo pogresno...ima vremena da vidimo..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostMoj naslednik, student psihologije ti zahvaljuje na ovom stivu - kaze, trebace mu za seminarski.
Za mnogobrojne obožavaoce Nebojše Čovića svih boja , NČ večeras na Areni 1 , 20hLast edited by Samo Zvezda; 23-04-18, 12:04.
Comment
-
Originally posted by Samo Zvezda View PostNasledniku sve najbolje u izradi seminarskog , mada je NČ prezahtevna tema za jednog studenta .Lakše će da izađe na kraj sa postovima o NČ , na svim topicima
Za mnogobrojne obožavaoce Nebojše Čovića svih boja , NČ večeras na Areni 1 , 20hSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ica View PostApsolutno,za sve sto je uradio dobro svaka čast ali ove izjave su mi od starta išle na jajnike!"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
Comment