Ma svaki trener druga prica..mozes reci tako i za Lazica..Vukoicica itd...To je tako bzvze..i nema poente itd..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Iz "naseg ugla gledano" moram se zahvaliti Covicu , sto je uspio da homogenizuje taj neki nas navijacki korpus, odavno nije vise energije i jedinstva bilo kod nas. Ne zelim uopste da komentarisem ni jedan citat njegovih sabranih djela, tu sam cijele sezone, blizu mjesta desavanja, znam sta je istina a sta laz.
Comment
-
Originally posted by Antona View PostPa upravo ti pricamo da nije zasluzan koliko se puva. Lovu je obezbedila drzava, tj. Vucic, a za sportske rezultate je zasluzan Radonjic... Covic je samo zeleo kod navijaca da se predstavi kao neko ko je veoma zaslizan i da ubere neki poen.. Ocigledno je da ste ti i takvi polusili tu pricu
Deo love je obezbedila drzava a deo je obezbedio NEBOJSA COVIC svojim zalaganjem ,svojom vizijom i sposobnoscu ,prodajom igraca iz pogona FMP koji su kod nas stasali i na kraju kostali i po milion eura
Za sportske rezultate naravno da Radonja ima najvise zasluga u to nema sumnje ali ni njega ne bi bilo u Zvezdi da ga Coki nije doveo ...
Vokabular tipa ...*popusili pricu* ne bi ni da komentarisem jer na taj nivo prostakluka necu da se spustam ..
Comment
-
Originally posted by Klaymen View PostJedno hipoteticko pitanje, za sve (SBBKBB): Da li bi bili ovako uspesni kao poslednjih sezona da je NC smenio DR-a posle poraza od Cibone?
Da li je i tada Covic napravio gresku?
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostEvo Covke dao interviju RSBu.
Nek neko prebaci ovde.
Sve sto smo culi toliko puta.
Mislis na onaj koji je i Bljuc preneo?"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ica View PostKako to da ti nisi bio nego bas Covic ...covek ima ynanje ,ima muda ima podrsku ozbiljnih ljudi ,ima iskustvo ima kontakte ima klub koji je osnovao i koji je izbacio puno vrhunskih igraca...dakle strucnjaku ...nije Covic pao sa neba i dosao bas kod nas nego je nama neko takav bio preko potreban i sreca pa je dosao da nas izvadi iz blata i da za dve godine nekon toga igramo EL a nakon toga i top 8 EL !
Deo love je obezbedila drzava a deo je obezbedio NEBOJSA COVIC svojim zalaganjem ,svojom vizijom i sposobnoscu ,prodajom igraca iz pogona FMP koji su kod nas stasali i na kraju kostali i po milion eura
Za sportske rezultate naravno da Radonja ima najvise zasluga u to nema sumnje ali ni njega ne bi bilo u Zvezdi da ga Coki nije doveo ...
Vokabular tipa ...*popusili pricu* ne bi ni da komentarisem jer na taj nivo prostakluka necu da se spustam ..
Comment
-
Originally posted by Cristina1971 View PostNisu uopste. Plus u zenskoj kosarci je sve moguce Videcemo. Da videla sam da igra i Vulicka u partizanu , jos jedna veteranka. Inace i Maticka i Vulicka su igrale za Zvezdu 2004 kad smo ubedljivo osvojile duplu krunu bez ijednog poraza. Igrale su tada i Jokovicka, starija Dabovic, Beljanski, i trener Lale Lucic.. Cekali smo od tada do prosle godine na titulu.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostIz "naseg ugla gledano" moram se zahvaliti Covicu , sto je uspio da homogenizuje taj neki nas navijacki korpus, odavno nije vise energije i jedinstva bilo kod nas. Ne zelim uopste da komentarisem ni jedan citat njegovih sabranih djela, tu sam cijele sezone, blizu mjesta desavanja, znam sta je istina a sta laz.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
Comment