Originally posted by kronostime
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Fascinantno je da ne postoji trunka odgovornosti kod Alimpijevica.
Covek siroku armiju navijaca nije udostojio bilo kakvog odgovora za katastrofalnu sezonu.
Nemanje odgovornosti za svoje postupke odlika je moralnih gmizavaca. Kako ga niko bre ne pita nesto povodom toga??????
Ponasa se kao da je sve OK, da treba da zahvalimo bogu sto je jos uvek nas trener ??????
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostFascinantno je da ne postoji trunka odgovornosti kod Alimpijevica.
Covek siroku armiju navijaca nije udostojio bilo kakvog odgovora za katastrofalnu sezonu.
Nemanje odgovornosti za svoje postupke odlika je moralnih gmizavaca. Kako ga niko bre ne pita nesto povodom toga??????
Ponasa se kao da je sve OK, da treba da zahvalimo bogu sto je jos uvek nas trener ??????
Ел није била битна, тада су причали да је круна сезоне аба.Кад смо пукли аба, круна је клс.Ако пукнемо клс, у шта не верујем, причаће нам да се у овој сезони правио нови тим за неколико наредних и да је циљ испуњен.
Comment
-
Trebali su radi fore da on da otkaz ali da NC kaze NE!!!!! Istorijsko NE i onda KLS titula i ludilo na Kalisu sa svojim sendvicarima..
Ozbiljna mu njuska tata..isto kao Cova masinski inzinjer, sps, kolubara..putevi se mnogo ukrstaju...da bi bilo slucajno...a verovatno je sad i presao u sns ...ne znam..verovatno..to je to garant da bi se napravio ce krug sa NC...
Iskreno, ja sam ubedjen....u pare bi se kladio...da uzmes random forumasa, ne bi bio gori od Alimpija Mirica...zvanog Dunster... treba mu zalepiti taj nadimak...mada njemu ne smeta nista...
Vec da popljuje Enisa i Bjelicu....Garant posle finala je otisao Covicu i plakao...oni su krivi, oniiiii ja sam dobar trener...imam playbook....znam engleski kme,kmeeeeeee...obrisali su suze sa sveznjom evrica...i konstatovali visak3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostFascinantno je da ne postoji trunka odgovornosti kod Alimpijevica.
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostTrebali su radi fore da on da otkaz ali da NC kaze NE!!!!! Istorijsko NE i onda KLS titula i ludilo na Kalisu sa svojim sendvicarima..
Ozbiljna mu njuska tata..isto kao Cova masinski inzinjer, sps, kolubara..putevi se mnogo ukrstaju...da bi bilo slucajno...a verovatno je sad i presao u sns ...ne znam..verovatno..to je to garant da bi se napravio ce krug sa NC...
Iskreno, ja sam ubedjen....u pare bi se kladio...da uzmes random forumasa, ne bi bio gori od Alimpija Mirica...zvanog Dunster... treba mu zalepiti taj nadimak...mada njemu ne smeta nista...
Vec da popljuje Enisa i Bjelicu....Garant posle finala je otisao Covicu i plakao...oni su krivi, oniiiii ja sam dobar trener...imam playbook....znam engleski kme,kmeeeeeee...obrisali su suze sa sveznjom evrica...i konstatovali visakA ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Czbg9 View PostLepo neko rece cale predsednik, zet trener, a sin igrac...cirkus"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Polako, ček da vide kako opravlja zicere, tek tada neće verovati očima. Neće moći da odštampaju dovoljnu količinu.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
Comment