Originally posted by mmajstor
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by MannyCalavera View PostDao sam ti linkove za obe te godine. Obe preko 40+ bacanja. Naravno tu sudjenju nije bilo problema jer jesu tukli kao ludi. Kao i mi sada, jer smo bili nemocni da bilo sta zaustavimo. Kolicina retardiranih faulova koji smo napravili i ranih bonusa protiv Buducnosti je bila ogromna. Buducnost nametnula svoju igru, nismo se prilagodili defanzivno i iz nemoci da se zaustavi pik smo samo vukli, gurali i udarali. I to je konacan rezultat.
Prebrojavanje faulova i bacanja je za Tegija i tu ekipu.
Comment
-
Originally posted by drakon1 View PostZa Bjelicu je rekao da je odigrao slabo, da je to cudno i da je Bjelica sa svoje 34 godine rekao da oseca pritisak i da je njemu, Covicu, to cudno. Ali, saznace se jos toga, dodao je...
Comment
-
Originally posted by Пан View Postмени је најпроблематичније негледање ниједног снимка у трећој утакмици..зар ти се то заиста не чини као тенденција?
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostOve sezone 16 utakmica 27+ a 31 mec+20minuta a 8 meceva ispod20 minuta sa tim da su svi bili 17-18min i jedan od 11 i 4 minuta bas u finalu...prosle godine 18 meceva od 20-28 minuta a tri 25+.. i ti meni reci da je to normalno...
Slazem se da je Rejes i Jankunas druga prica ali prijatelju ti meni nadji kad su oni u karijeri imali takvu minutazu..i sa 25-26 godina...nisu...Rejes je dobio ove godine malo vise minuta zbog povreda ali to je i dalje smesno..pre isto..daleko manje minuta...
Comment
-
Originally posted by Gudura View Posthttps://sportando.basketball/m/en/sp...-zaragoza.html
Ode Milko....vi slavite,ali meni nekako onako osecaj....slavio bih da ode Pero koji je ovde dosao da se sprda pod stare dane sa klubom koji navodno voli naivise na svetu...
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostVoditelj ,,Zvezda je bez Evropskih takmicenja,,
Covic ,,Imamo siguran Evro kup, ako ne uradimo jos neke stvari,,
Comment
Comment