Ma nista, meni i drago EC..nije to lose..jbga...Bice zanimljiva putovanja...ako Bog da...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
-
Originally posted by mmajstor View PostUglavnom, nisam hteo da mracim sve do plej ofa jer je u pitanju nov tim gde se pravua igra pokazuje onda kada je ona i najpotrebnija. Dakle pa da rezimiramo:
Titule za NINDZU godine: Dzikic, Gordic, Ivanovic, Omic, Milo, Javor
Titule za MINDZU godine: Alimpijevic, Covic, Bjelica, Feldin, Lesor, Rocesti
Glasanje moze poceti sada.
Posaljite SMS na 9224 za NINDZE i 9332 za MINDZE i u tekstu poruke napisati prezime igraca. Cena poruke je 120 rsd, a sav novac ce ici u akciju prikupljanja sredstava za platu novog trenera.
Iiiiii za najveceg Mindzu istim brojem glasova pobedili su Alimpijevic i Bjelica!!
Za najveceg Nindzu do zadnjeg minuta vodili su ubedljivo Dzikic i Gordic, ali je operator u zadnjem trenutku izbacio novi rezultat po kome najveci broj glasova ima - Milo!!
Bravo bravo, cestitke pobednicima!
Comment
-
Originally posted by colke995 View Post@Laza
Ako ne planirate nikakvo dovodjenje igraca do kraja i ako ovaj nas crnja novi bude na nivou, mislite da bi finale KLSa moglo biti zanimljivo? Da li Dangubic propusta i KLS?
Dangubic sigurno nece igrati.
Tu je i faktor publike, mnogo vece motivacije igraca Partizana.
Comment
-
Doziveli smo totalni debakl. On se ne ogleda samo kroz ovo veceras.
Izgubili smo pored ABA lige i kup.
Publika je rekla svoje posetom
Igraci su sada gori nego na pocetku.
Nemamo koga prodati
Bez EL nece biti ni para
U ogromnom smo minusu jer su planirana znacajna sredstva od ulaznica.
Prevara od trenera potvrdila status prevare.
Koji to kostur tima imamo ????
Itd,itd,itdLast edited by Laza Kacanski; 15-04-18, 02:03.
Comment
-
Sezona neuspesna.
Novi ciklus ima los pocetak...
Tim ipak nije bio tim.
Da li se i ko drugi mogao dovesti u proslom prelaznom roku, ne znam, ali ovom timu je nedostajala hemija i srcanost.
Buducnosti ne mogu da cestitam, jer iako su nas pobedili 5 puta, ne bi uzeli titulu da im sudije nisu doooobro pomogle.
I pustite me te price da smo mi krivi. Krivi smo sto nismo bili bolji za 20 poena pa da ne mogu da nas kradu... Takav rezon je potpuno nakaradan. Uz EL sudjenje, mi bi ovu seriju dobili, uz sve slabosti koje smo pokazali jer smo kvalitetniji.
Na kraju, uz sveopstu atmosferu u i oko ekipe (uljucujuci navijace) nisam siguran ni u KLS titulu.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostKronose daj otvori prelazni rok
Mora da ostavim neku poruku za Brata Djamila opet, valja se nadati
Vidite to sa nekim izmedju vas."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Comment