Ova ekipa igra mozda najgroru i najbedniju kosarku koju sam gledao u zivotu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
E bre Losmi, a nastupio si kao da je ABA titula sigurna stvar, kao da je to sigurica.
A vidim koliko smo postali razmazeni pa nam se javila neka pravdoljubivost prema Evroligi. Ne prema nekim stvarima gde je zasluga stvarno bitna, nego prema Djordijevoj Evroligi. Sto nismo bili takvi nakon Laktasa i Cibone?
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostE bre Losmi, a nastupio si kao da je ABA titula sigurna stvar, kao da je to sigurica.
A vidim koliko smo postali razmazeni pa nam se javila neka pravdoljubivost prema Evroligi. Ne prema nekim stvarima gde je zasluga stvarno bitna, nego prema Djordijevoj Evroligi. Sto nismo bili takvi nakon Laktasa i Cibone?
Comment
-
Covic je uspeo da razjebe sve na brzinu.. Covic nije mogao nista da uradi pre Radonje ne moze ni posle njega.. Toliko o njegovim zaslugama za Zvezdinu dominaciju u prethodnom periodu. Gubimo mesto u EL od amatera.. Ne bih nikoga da uvredim ali u Buducnosti nema ni jednog igraca koji bi imao mesta u Zvezdi.. Skup amatera i starih luzera nam je ocitao lekciju..
Serem ti ce Covicu na halu u Zelezniku i na jebanu infrastrukturu
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostHvala brale. Drago mi je da si se ulogovao i otvorio dushu. Idi coluj guch nekom. I da naravno, sportski pozdrav!
Comment
-
Uglavnom, nisam hteo da mracim sve do plej ofa jer je u pitanju nov tim gde se pravua igra pokazuje onda kada je ona i najpotrebnija. Dakle pa da rezimiramo:
Titule za NINDZU godine: Dzikic, Gordic, Ivanovic, Omic, Milo, Javor
Titule za MINDZU godine: Alimpijevic, Covic, Bjelica, Feldin, Lesor, Rocesti
Glasanje moze poceti sada.
Posaljite SMS na 9224 za NINDZE i 9332 za MINDZE i u tekstu poruke napisati prezime igraca. Cena poruke je 120 rsd, a sav novac ce ici u akciju prikupljanja sredstava za platu novog trenera.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostJa jesam. O kome to govoris, bilo bi lepo da navedes. Vise puta sam i to naveo. Kao sto i sam rekao da ovu repku u Rusiji u guzbalu necu da podrzavam takodje. Preko nekih stvari se ne prelazi.
Comment
-
Originally posted by stefan92czv View Postlako je biti duhovit na forumu momcino.. Ne bih se kladio da bi se tako ponasao uzivo. Verovatno si ponosan na inovativnu “guč” prozivku. To možeš caletu ta polizes
Comment
Comment