Srecom pa fudbaleri nisu razocarali, serem se u ove idiote
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Od pocetka smo govorili da je Alimpijevic neiskusan i zelen za ovako nesto, ali ne. On osvaja sa ovakvim timom 3:0 u seriji ko god bio, ipak smo u Abi nedodirljivi. Pa nemojmo da se vadimo na povrede, morali smo kao sampionski tim da predvidimo i te stvari pogotovo jer znamo koliko je Danga sklon povredama. Koja je uloga Jovanovica, Keselja, Pere Antica? Toliko gresaka od samog pocetka, al ipak nam je veliki Covke govorio kako pojma nemamo i da ce trofeji biti nasi.
Comment
-
Originally posted by Vinsanity87 View PostUvek cemo naci neke izgovore...Sudije, Dangubic, Antic, umor, putovanje, tvrdi obruci,... Kada uspete da uvidite da je kriminal selekcija i amater trener onda ce vam biti jasnije zasto je ova sezona vec sada zavrsena, a kako igramo bice bez trofeja...
Comment
-
Originally posted by Svarog View PostKO sporti da je losa selekcija, da je trener imao dosta losih odluka i da mora jos da napreduje, ali da li je sve to uzrok sto je rocesti dao loptu u ruke igracu buducnosti posle tajma i sto sledeci napad Lazic odlucuje da radi ono sto ne zna i gubi loptu?
Comment
-
Originally posted by Svarog View PostKO sporti da je losa selekcija, da je trener imao dosta losih odluka i da mora jos da napreduje, ali da li je sve to uzrok sto je rocesti dao loptu u ruke igracu buducnosti posle tajma i sto sledeci napad Lazic odlucuje da radi ono sto ne zna i gubi loptu?
Comment
-
Kakve sudije i pm, manimo se gluposti. Titula zaslužena i čista kao suza. Nas da je bruka i sramota. 14. mjesto u Evroligi, izgubljen KRK, izgubljena Aba liga. Što se mene tiče, neka svi idu iz kluba, i čistačice neka povedu sa sobom! Branio sam ih cijelu sezonu, trpio, čekao, nadao se, ali gotovo je brale sad. Evroligu možemo oprostiti, KRK isto, ali preko ovoga se preći ne može! Ako ti sa ovim rosterom ne možeš uzeti ni kup ni Aba ligu, nemoj se ni baviti košarkom. Prvenstvo me ne zanima, Partizan je apsolutni favorit. Od večeras budućnost našeg kluba ne miriše na nešto lijepo. Neko će možda reći da sam previše strog, ja mislim da zaista nisam! Osjećam se tako jadno!
Comment
-
Originally posted by Vinsanity87 View PostPa mene su ovde ubedjivali da cemo da razbijemo ovu Buducnost 30 razlike u 3 utakmice...Da smo toliko bolji od njih da nemaju uopste sanse i da se setamo...Ajde mi objasni onsa kako smo uopste dosli u situaciju da Rochova prodata lopta nama odnese trofej? Sta je uzrok tome? Ajde slusam
Comment
-
Originally posted by Svarog View PostI svaki dribling igraca buducnosti ka kosu je znacio kos ili faul za slobodna bacanja, da je DZikic probao da probije, uspeo bi. Odbara 1 na 1 nam je bila ocajna, da ne ulazimo sada na koji smo nacin branili njihov pik kojim su nas i dobili.
Comment
Comment