"Srpskim klubovima nije dozvoljeno da ove godine da budu prvaci ABA lige. Videli ste kako je Budućnost ugošćena u Beogradu. Pa mi se svi prepadosmo što smo došli ovde. Suđenje je bilo skandalozno, ovo je otimačina, krađa... Ovog petka sam prvi put video svašta, još je samo ostalo da sudija da za protivničku ekipu koš. Ovde Javor sudi kako mu narede i kako mu se objasni. Neće da vidi instant riplej da je pogrešio, jer je ta tvrdoglava mazga promenjenog identiteta. I to smo isto rekli, nemojte da gurate Javora jer imamo loše iskustvo. Pitao kako je moguće da se sudije znaju četiri meča unapred? Oni su određeni na proslavama, to vidimo. Ti ljudi su uhvaćeni u laži. Videćemo u subotu šta će biti. Uporedite "Pionir" i "Moraču". Ovo je bruka i sramota. Naša najveća nesreća je što se mi srpski klubovi ne držimo zajedno, već vidite šta nam mešetari rade. Oko 40-50 Zvezdinih navijača u Moskovskoj ulicic su danas zaustavljeni, a samoinicijativno su došli. Isto bih vam sve ovo rekao i da je Lesor ubacio poslednji koš. Zabranjeno je da srpski klub bude prvi... Ako im se scenario ispuni do kraja, ko će da uruči pehar u ABA ligi, a to neće biti po propozicijama. Nedelja je veliki dan.
Poslusajte od 12:02 pa nekih 40 sekundi:
Pa ovde sport, pa i kosarku prate samo zvezdomrsci i partizanomrsci, cas casnim izuzecima. Cela srpska kosarka se oko toga vrti, prestani da izigravas kvazipatriotu tamo gde to nema nikakvog smisla! Kakva domaca liga, sa unapred poznatim finalem i gomilom primitivaca i medju navijacima i medju ovim tzv. novinarima i na jednoj i na drugoj strani sto mrze sebe, pa da bi se oslobodili frustracija i patnje mrznju usmeravaju ka "zlom mutantu" i "crnobeloj hobotnici".
Srpsku ligu treba ugasiti, odrediti jedan klub da nas predstavlja u evropskim takmicenjima, a ostali da budu na nivou Borca iz Cacka. Ili to, ili provetriti celu atmosferu, pa da se konacno navija za svoj klub a da svakojake njuske ne podsticu mrznju i navijanje protiv onog drugog.
Comment