Originally posted by Samo Zvezda
View Post
Jebiga, ja se kolegi nikad ne mesam u takve odluke, osim kad sam 1000% siguran u to. Onda idem da se "dogovaram" sa njim i da ga uverim da ne sere motku. Ali opet, za to moram biti 1000% siguran ja i recimo 95% igraca i ljudi udvorani. Znaci nesto sto se vidi iz aviona i sto nikome ne mozes prodati.
Ali, izgleda da je Javor bio siguran na je ovaj zajebao stvar ili da je bio siguran da nije nista jasno i isao je na review. I tu se gledalo nekoliko minuta sta je. Ja da sam bio na njegovom mestu bih posle dva-tri vracanja snimka kad jos nije bilo jasno sta je odustao od toga i rekao da odluka stoji kakvu ju je Garcia doneo. On je nekako video sta se desilo (ja sam sigurno odgledao 15x snimak, jer se moralo gledati gde je Guduric tacno stao, kad je imao loptu u rukama, kad je pokusao da je spasi itd.) i ispravno odsudio "red ball", znaci promena odluke. Nije bila "mrtva" ("dead ball"), nego glat promena odluke. Znam samo da je Garcia bio nadrkan u time outu odmah posle toga pred zadnji napad Oly i kosa Printezisa.... Ali, Javor je tu bio u pravu.
Comment